The Best part of my overall look?

22

Style

19.11.2015

*yhteistyössä Oral-B

_MG_7008-2b

_MG_6984

_MG_6999

_MG_6947

_MG_7041
asu

instaEsprit Jacket+shirt (*gifted) / & Other Stories scarf / Topshop jeans / Deppie shoes

Kirjoitin viime viikolla postauksen hymyilyn voimasta ja siitä, miten se on vaikuttanut omaan elämääni. Nyt Oral-B haastoi minut pohtimaan, mikä rooli hymyllä on lookissani ja ulkonäössäni.

Sanotaan, että hymy on naisen paras meikki. Allekirjoitan lauseen täysin. Hymy on minulle myös jonkinlainen tavaramerkki tai brändin osa.. Kuulostaapa kamalan harkitulta, mutta ei. Tämä siis tuli vain nyt mieleen, kun pohdin aihetta ja tajusin valikoivani mieluiten hymykuvia blogiin ja instagrammiin.

Minä nimittäin hymyilen yleensä asukuvissa. Muotibloggareille ei monesti ole tyypillisintä hymyillä kuvissa niin, että hampaat ja naururypyt raikuvat. Mutta, ehkä näin minä erotan asukuvani muotimaailmasta hyvinvointikategoriaan? Kävelinhän minä ekan catwalkinikin niin, että hymyilin lavan päässä (kukaan ei ollut kertonut, että lava ei ole yhtä kuin hymyily ja että muotimaailmassa hymyily ei ole maailman cooleinta). 😉

Iso hymy on minulle nimittäin aika luontaista. Nuorena ei ollut mitään ongelmaa hymyillä leveästi läpi kahden ja puolen minuutin hengästyttävän voimisteluohjelman. Kansikuvia ottaessakin, kyllä minä voin hymyillä 150 ruutua putkeen ”hammashymyä”.. Hymy tulee helposti, kun fiilis on hyvä. Hymyllä on tärkeä merkitys tyylissäni, mutta ei korkojakaan koko aikaa päällä pidetä.

En myöskään pidä hymyäni ollenkaan ”täydellisenä”, esimerkiksi etuhampaani menevät ristiin (näkyy hyvin tietyssä kulmassa ja valossa), mutta kuka nyt täydellistä hymyä kaipaakaan. Pidän vain hampaistani ja ajatuksistani huolta, jotta tekee mieli hymyillä useammin. Koska kyllä, mielestäni olen kauneimmillani hymyillessä. Mielestäni jokainen ihminen on. Ilme on enemmän kuin ruumiinosa ja siksi, minusta on helppo vastata, että hymystä pidän itsessäni ulkoisesti eniten. Todennäköisesti myös sinussa.

Voiko hymyllä siis olla merkitystä tyylissä?! Ehdottomasti. Sanotaan, että silmät ovat sielun peili. Ehkä hymy on sitten sydämen peili.


SUMMARY: I wrote last week a post about the Power of smile and I reflected on what kind of affect smiling has had on my life. This time Oral-B challenged me to reflect about the role a beautiful smile plays in my overall look.

They say that a smile is the best make up any girl can wear. I agree with it completely and usually I smile also in outfit photos (even if it’s not that common at least in fashion blogs). An expression has much a bigger meaning than any body part. So it’s easy for me to answer that I like my smile the most in my overall look. Probably in you too. 🙂

Can smiling have an affect on your style? Of course. There is a saying that goes: ”your eyes are the window to your soul.” So maybe a smile is the mirror of your heart.


fallback[2]

VP2