Sunnuntain Ajatuksia

22

Style

26.06.2016

IMG_4315 copy IMG_4335 copy IMG_4326 copy1 IMG_4321 copy

skirt / H&M (similar here)
top / Zara (similar here)
shoes / Adidas by Stella McCartney

Toivottavasti kaikkien juhannus on sujunut mukavissa merkeissä tähän asti! 🙂 Itse vietin eilen koko päivän olovaatteissa, joten nämä asukuvat ovat juhannusaatolta. Olin itseasiassa eilen varsinainen velttouden huippu ja suurimman osan päivästä vain luin lehtiä, söin herkkuja, nukuin ja löhöilin sisarusten kanssa sohvalla. Vaikka nautinkin alkoholia perjantaina hyvin maltillisesti, niin eilen kyllä huomasin (että itsestäni on tullut vähän vanha), että valvominen aamuyöhön asti tuntuu kropassa heti. Mutta oli täysin sen arvoista!

Kuuntelen yleensä kroppaani ja mieltäni sen verran, että silloin kun totaalisesti laiskottaa, niin pidän suosista lekottelupäivän. Tänään parin päivän rentoilu näkyikin siinä, että heräsin aamulla aikaisin superenergisenä ja inspiroituneena joogaamaan ja tekemään suunnitelmia tulevaan. Itselläni motivaatio ja into tulee lähes aina yhden päivän löysäilyn jälkeen takaisin, joten välillä pitää osata vain olla, jos siltä tuntuu.

Ajattelin tässä juhannuksen jatkeeksi myös mainita, että olen päättänyt ottaa kesän aika rennosti blogin suhteen… Haluan suunnata energiaani nyt enemmän muihin asioihin. Intohimoni bloggaamiseen ei ole kadonnut silti mihinkään, mutta joskus pitää valita. Jostain on aina välillä joustettava ja raivattava tilaa (ainakin aivoihin), jos haluaa vapauttaa päivistä tunteja ja luovuutta muihin projekteihin, itsensä kehittämiseen ja myös lähimmäisten kanssa ajan viettämiseen. Näin ennakointina siis, jos postausten pituus ja syvyys vaihtelee enemmän, että kyse on tietoisesta päätöksestä suunnata keskittyminen hetkeksi muihin asioihin.  🙂 ♥

VP2

Tallenna

Tallenna

Tallenna