Sunday Inspiration

28

Wellness

30.08.2015

wellness

Päätin aloittaa uuden postaussarjan sunnuntaille. Minulla kertyy viikon aikana aina yksittäisiä vinkkejä ja kuvia, jotka jäävät helposti arkistoihin, koska niistä ei ole kokonaisiksi postauksiksi. Tästä lähin koostan aina sunnuntaisin tällaisen ”Viikon valinnat” –postauksen, josta löytyy viikon motto,  lukukokemus,  ateria, vinkki, treenivaate jne.. Toivottavasti tykkäätte!

 
Viikon vinkki
Olen ehkä myöhäisherännyt, mutta vielä puoli vuotta sitten en tajunnut leikata avokadoa kuoressaan. Tässä siis vinkki, kuinka avokadon saa leikattua kauniisti: halkaise avokado, poista kivi ja viipaloi avokado kuoressaan. Eli tee terävällä veitsellä pitkittäiset viillot ja vasta sitten kaiverra ruokalusikalla hedelmä pois kuorestaan. Näin sata helposti tasaisia, ohuita suikaleita sotkematta.

 
_MG_7688

Viikon treenibiisi
OMI:n letkeä Cheerleader-biisi on ollut kesän aikana juoksusoittolistallani. Tämä on niihin tilanteisiin, kun kaipaa rentoa hyvänmielen biisiä.

_MG_7563

Viikon aamiainen
Valitsin tämän pitkään haudutetun kaurapuuron tuoreiden marjojen ja siementen kera ”viikon aamiaiseksi”, koska mielestäni annos on jotenkin kaunis vaikkei sitä ole aseteltu ollenkaan.  Eli tämä oli puhdas kuvakysymys. 😉 Ohessa söin kananmunan, että sian myös proteiinia.

_MG_7681

Viikon treenivaate
Adidakselta saadut uudet urheiluliivit ovat tämän hetken treenivaate väripilkkuni. Ne näyttävät kivoilta varsinkin silloin, kun yllä on musta tai valkoinen treenitoppi ja ne pilkistävät sen alta.

_MG_7084,

Viikon lounas
Hain lähikahvilasta ensimmäistä kertaa lounaan mukaan ja tuunasin sitä kotona ruokaisammaksi ja runsaammaksi. Vajaan neljän punnan salaatissa oli pinaattia, rucolaa, pistaasipähkinöitä, auringonkukan siemeniä, omenaa, fetaa sekä kotitekoista salaatinkastiketta. Itse lisäsin mukaan porkkanasiivuja, kirsikkatomaatteja ja jättikatkarapuja.
_MG_7694

Viikon lukuvinkki
Tällä viikolla, kun odotan kirjatilaustani, olen lukenut lähinnä lehtiä. Toin Suomesta mukanani muutamia lehtiä ja päällimäisenä on paikallinen suosikkini, Women´s Health. Varsinkin tämä numero oli hyvin kiinnostava aiheiltaan! (Lehteä pitäisi saada Suomestakin lähes joka paikasta, suosittelen). Tänään aamulla latasin puhelimeeni myös Biohakkerin käsikirjan Ravinto-osuuden ja aloin lukemaan sitä.

_MG_8285

Mukavaa sunnuntaita!! 🙂
vp2