Seuraaminen

29

Thoughts

28.05.2015

_MG_7186
Blogilista.fi lopettaa kesäkuun alussa toimintansa ja juuri tämän palvelun kautta moni seuraa meidän bloggaajien päivityksiä. Tässä pieni koonti siitä, miten päivityksiäni pystyy helposti seuraamaan nyt ja jatkossa.

BLOGLOVIN
Oma suosikkini on Bloglovin. Sen avulla itsekin seuraan blogeja ja haen inspiraatiota eri kategorioista. Palvelun avulla saa helposti listattua suosikkibloggaajansa ympäri maailmaa ja kaikki heidän postaukset päivittyvät suht reaaliajassa sivulle. Myös mobiilisovellus on kätevä ja kirjautuminen helppoa esimerkiksi facebookin kautta. Seuraa blogiani Bloglovinin kautta täällä.

bloglovin

FACEBOOK
Lisään kaikki postaukseni blogini facebook-sivuille. Harhaanjohtavasti piste on eripaikassa, kuin nykyään blogini nimessä (Vilma.P), jos ei meinaa löytyä.. 😉 Aktiiviselle facebookin käyttäjälle tämä on varmasti hyvä tapa pysyä kärryillä. Tykkäämällä facebook-sivustani pääsee näkemään välillä myös muuta materiaalia, mitä en blogiin laita. Lähinnä jaan yleensä sivuille urheiluun ja tanssiin liittyviä videoita, mutta tarkoitus olisi jatkossa jakaa enemmän myös kiinnostavia artikkeleita. Päivitän facebookiin postaukseni manuaalisesti, joten välillä ne tulevat päivän myöhässä. Seuraa facebookiani täällä.

faceINSTAGRAM
Olen hyvin aktiivinen instagrammin käyttäjä ja usein päivitän instatiliäni useasti päivässä. Reaalitilanteiden ja puhelinräpsyjen lisäksi pyrin ilmoittamaan uudesta postauksesta myös tämän kautta. Instagram tiliäni voi seurata täällä/@vilmape.

insta

PINTEREST
Pinterestiä käytän säännöllisen epäsäännöllisesti. Kiireisinä aikoina tämä jää, mutta välillä kokoan inspiraatiotauluja ja jaan kuviani aktiivisesti. Blogipostauksieni seuraamiseen tämä on huono kanava, mutta kuvien seuraamiseen ihan hyvä keino. Tätä kautta pääsee vähän kulisseihin katsomaan, mistä minä ammenan ideoita ja pinnaamaan myös itselle muistiin vinkkejä niin resepteistä, matkakohteista, tyylivinkeistä kuin treenimotivaatiosta. Varsinkin erilaisia aforismeja ja sitaatteja etsin juuri tätä kautta. Pinterestissä minua voi seurata täällä.
pinterestLisäksi TWITTER tilini löytyy täältä. Tällä hetkellä olen laiska käyttäjä, mutta ehkä aktiivistun vielä. 😉

Jos tulee jotain kysyttävää, vastaan mielelläni!

vp