Pari juttua

18

Food

18.01.2014

1. Tule huomenna meidän pop up -kirpputorille tekemään löytöjä!

Järjestän yhdessä Olet Ihanan -tyttöjen kanssa heidän putiikissaan päiväksi kirppiksen. Tarjolla paljon löytöjä edullisin hinnoin sekä sunnuntaiherkkuja. Olisi huippua, jos pääsisitte moikkaamaan! Osoite on Punavuoressa Kankurinkatu 5. Ja aika siis 19.1 sunnuntai klo.8.00-15.00.

Olet Ihanan blogi TÄÄLLÄ.

2. Pakko mainita teille ihmeellisestä kombosta.

Tuo ylin kuva näyttää herkulliselta, eikö?! Se on tehty kukkakaalista. Jep, KUKKAKAALISTA. Monet teistä varmasti ovat kuulleet/kokeilleet terveystietoisen suklaamoussea, joka perustuu tosi kypsään banaaniin, avocadoon sekä raakakaakaojauheeseen.Tässä on vähän sama idea, mutta avocado on korvattu höyrytetyllä kukkakaalilla.

Sain idean Hanna Skytältä jostain lehtihaastattelusta. Minun pitää kehitellä reseptiä, koska nyt vain heitin blenderiin kaikkea, muistaakseni edellä mainittujen lisäksi ainakin chia-siemeniä ja lucumaa. Joka tapauksessa halusin mainita tästä maailman herkullisimmasta tavasta syödä kasviksia. Kukkakaali ei nimittäin maistunut yhtään vahvan suklaan läpi. Aika ennakkoluulotonta kokkausta..kiitos Hannalle ideasta.

 

xVilma

Ps. Sori kun kommentteihin vastaaminen on jäänyt kaikessa kiireessä. Tämän päivän aikana korjaan asian! 🙂