7 x Arjen ilo viikolta

33

Wellness

30.09.2016

viikuna2 viikuna1 viikuna_vilmap viikuna_vilmap2   viikuna3 viikuna5 viikunapuu_vilmap viikuna6

1. Spontaani viikunapuun metsästysreissu ja maailman herkullisimmat viikunat suoraan puusta!

2. Kaksi mielettömän onnistunutta videokuvauspäivää ihanan tiimin kera. En malta odottaa, että pääsen näyttämään lopputuloksen!!

3. Eilen aamulla tuli juostua n. 15 km, ja osa siitä spurtteja ja ylämäkijuoksua. Se tunne kun illalla nälkäisenä sain täytetyt kurpitsaraviolit ja burrata-juustoa eteeni… 😉

4. Siivouksen jälkeinen koti ja kynttilät. <3 Nautin, kun pyykit kuivuivat niin nopeasti auringossa ja kun oma piha on maailman paras paikka joogaamiseen. Ylipäätään viimeisenä parina päivänä olen tuntenut itseni hyvin onnekkaaksi siitä, että on Italiassa koti. Ja kolmesta kotkasta, jotka ovat päivittäin pihassamme… Rakastan seurata niiden lentoa!!

5. Monan vinkkaamat aamu- ja iltameditaationauhat. Aloin tehdä niitä Monan vierailun jälkeen ensimmäisenä kun herään ja viimeisenä, kun menen nukkumaan.

6. Puhelu lapsuuden ystävän kanssa, joka sai juuri ensimmäisen lapsen. Ja viestit läheistein kanssa. Sekä ylipäätään ihmiset!! Tällä viikolla on ollut syytä ja aihetta miettiä, miten paljon maailmassa on uskomattoman ihania, kannustavia ja sydämellisiä ihmisiä! Olen tuntenut tällä viikolla poikkeuksellisen paljon kiitollisuutta tästä.

7. Kun kuvaa jotain uutta, uudessa paikassa ja onnistuu keksimään niksin, jolla saa valotuksen toimimaan… Maanantaina kuvattiin poikaystäväni kanssa ja tällaisista pienistä onnistumisista saa aina paljon energiaa!

Mistä te olette tällä viikolla kiitollisia?!

Mukavaa viikonloppua kaikille! ♥ 🙂

VP2

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna