10 x Tällä hetkellä inspiroi

19

Thoughts

17.04.2017

♥ Kevätmuoti ja pukeutuminen ylipäätään, oman tyylin ja ”täydellisen” vaatekaapin rakentaminen.

♥ Minimalistisuus ja tavaroiden (etenkin vaatteiden) karsiminen.

♥ Viherkasvit ja kukkakimput.

♥ Maalaustaide ja ajatus siitä, että aloittaisin taas piirtämään ja maalaamaan.

♥ Omien sääntöjen kyseenalaistaminen ja unohtaminen, kuten sen, että lisään blogiin vain itse ottamiani kuvia (nämä kuvat pineterstistä).

♥ Pinterest. Ja valokuvien syvempi tutkiminen ja analysointi. Miten kuva on toteutettu?

♥ Matkustelu! Luen matkajuttuja ja -lehtiä innokkaampana kuin koskaan ja huomaan, että kun luen juttua esimerkiksi Milanosta tai New Yorkista, vatsanpohjassani tuntuu… Niin paljon muistoja eri paikoista ja vaikka ikävöinkin moneen paikkaan, niin silti tuo ikävä on positiivista ikävää, kiitollisuutta ja kaipuuta. Tällä hetkellä tiedossa on NYC:in matka heinäkuulle, mutta olemme myös suunnitelleet, että toukokuun lopussa ajetaan taas ainakin Italiasta Kroatiaan. En ole koskaan laskenut matkustelua intohimokseni, mutta tuntuu, että se siitä on pikkuhiljaa muodostunut.

♥ Ulkoilu ja aamulenkit. Varsinkin ystävän kanssa, kuten parina edellisenä aamuna.

♥ Vegaanius. En aio ryhtyä täysvegaaniksi, mutta huomaan, että yhä vähemmän mieleni tekee enää esimerkiksi kananmunia ja mereneläviä. Lihaa en ole reilun vuoden aikana kaivannut kertaakaan ollenkaan. Oikeastaan hyvät juustot ja maitopohjainen gelato ovat ainoita, mistä maun vuoksi en halua luopua kokonaan, enkä näe syytäkään. Mutta huomaan, että taas jutut vegaaniudesta inspiroivat ja myös vegaanikokkaus. Eilen tehtiin vegesushia, ekaa kertaa elämässäni!

♥ Jokin uusi. Minulla on tällä hetkellä hirveä hinku taas tehdä jotain repäisevää tai uudistavaa. Aloittaa uusi harrastus, opiskelu tai työjuttu. Tehdä radikaali muutos hiuksilleni tai blogilleni. Muuttaa maata tai vain alkaa elää ilman ainuttakaan pelkoa ja tehdä kaikki se, mistä ajattelen, ettei ehkä vielä ole oikea aika.

Toivottavasti teillä on ollut mukava ja rento pääsiäinen! Täällä ainakin on kevyen töiden teon ohessa nautittu perheen seurasta, hyvästä ruuasta ja otettu niin rennosti, että senkin takia mieli on varmasti niin inspiroitunut ja tekee jo mieli kääriä hihat ja ryhtyä kunnolla hommiin. 🙂

Tallenna