Vuosi 2013, osa 3/3

8

Thoughts

31.12.2013

Tässä vuoden viimeisten kuukausien muistoja ja kuvia.

SYYSKUUU

Blogin kirjoittaminen MyCosmossa alkoi ja kirjoitin kaikkien aikojen suosituimman postaukseni Epätäydellisyydestä. Vietin vielä kesäisen viikonlopun Evijärvellä perheen kanssa mökkeillen. Herkuttelin raakakakuilla ja uusin kuntosaliohjelmani ammattilaisella. Aloitin kunnianhimoisesti Valtiotieteellisessä ja olin onnellinen, että pääaineen vaihto tuntui oikealta. Kursseja alkoi kuitenkin pikku hiljaa pudota todella kiireisen syksyn takia.. pressitilaisuuksia, näytöksiä, omia kuvausprojekteja, palstojen kirjoittamista, blogia ja koulua.. Opin, että kaikkea ei voi tehdä, eikä ainakaan niin hyvin.

LOKAKUU..

Aloitin kuukauden ihanasti pikku irtiotolla Berliinissä. Ensimmäistä kertaa aikuisiällä isosiskon kanssa reissussa oli mahtava kokemus ja kaupunki teki vaikutuksen. Toinen mieleenpainuva juttu oli, kun voitin Stadiumin #iamprogress -instagramkilpailun ja sain palkinnoksi kerätä kahden minuutin ajan treenivaatteita liikkeestä niin paljon kuin jaksoin kantaa. Tämä kuukausi oli todellinen herkuttelukuukausi ja ravintoloissa tuli syötyä paljon. Kuukauden lopuksi ostettiin kotiin vuosia haaveilemani Vitamix, mikä on osoittautunut ehkä parhaaksi ostokseksi ikinä. Kirjoitin myös E-pillereiden lopettamisesta aiheutuneista iho-ongelmistani ja pohdiskelin vähän syvemmin elämän valintoja.

MARRASKUU

Vietin isäinpäivää Seinäjoella, urheilin monipuolisesti ja kuvasin TODELLA paljon. Luin Tim Ferrisin 4 tunnin keho -kirjaa ja koitin elää viikon ilman hedelmiä (palasin vanhaan hedelmäkuluttamiseeni silti). 😉 Kuvasimme Espanjassa Kim Heroldin musiikkivideota viisi päivää ja tämä oli ehdottomasti yksi vuoden hienoimmista kokemuksista. Sain muutamat tentit kunnialla läpi ja sain unohtaa loppukuusta koulun hetkeksi!


JOULUKUU

Tämä kuukausi on mennyt niin nopeaa. Lähes triplasin helmikuuhun nähden postaustahtini ja tästä tulikin blogin aktiivisin kuukausi. Kuukauden luetuimmat postaukset taisivat olla MyCosmon ”Talk show” -videopostaus, Kuvia raakaruokakurssilta , Älä koskaan sano ei koskaan -asukuvapostaus ja Kauniin ihon vitamiinit -postaus.

Sen sijaan, että muistelisin sen enempää tätä kuukautta, totean vain olevani hyvin kiitollinen koko vuodesta ja siitä, että tänä vuonna olen toteuttanut unelmiani, tutustunut valtavasti uusiin ihmisiin ja saanut kokea hienoja asioita. Elämässä vuorottelevat hyvät ja huonommat vuodet, on onnellisempia ja sitten vähän onnettomampia kausia, on uuden vuoden juhlia kun miettii: ”no ensi vuosi ei voi olla huonompi” ja on vuoden viimeisiä päiviä kun miettii ” olisipa ensi vuosi edes melkein yhtä hyvä”. Tämä vuosi kuuluu itselläni niihin parhaisiin ja suurin syy on teidän.

Blogi liittyy melkein kaikkeen tämän vuoden huippuasioihini ja tätä blogia ei olisi ilman teitä. Olen varma, että blogillani on maailman ihanimmat lukijat. Saan niin vähän negatiivisia ja niin paljon ihania, kannustavia kommentteja, että olen sanoin kuvaamattoman ylpeä ja kiitollinen teistä.

 


Kiitos ja kummarrus tästä vuodesta. Ensi vuodesta teen blogin sisällön suhteen vielä paremman. 😉 Kuullaan silloin!

Nauttikaa uuden vuoden juhlista! 🙂

xVilma