Vuoden Top 9 Instagram kuvaa & tarinat taustalla

61

Photography

20.12.2018

1.Rakkaan isosiskoni Viivin hääpäivä. <3 Laurin ottama kuva ennen h-hetkeä on vuoden tykätyin kuva erittäin ansaitusti, sillä tämän päivän tulen muistamaan aina. Me kaasot yövyimme morsiamen kanssa ihanassa Ida-Maria nimisessä Bed&Breakfast paikassa Porvoossa häitä edeltävän yön. Tämä kuva on otettu juuri ennen kuin siirrymme autoon kohti mitä upeinta vihkimispaikkaa metsässä. Olemme aina olleet tosi läheisiä Viivin kanssa ja meillä on vain 1,5 vuotta ikäeroa. Muutenkin Viivi on yksi parhaista ystävistäni. Tykkään tämän kuvan tunnelmasta. 🙂

2. Lauri otti tämän drone-kuvan ihan Sardinian pohjoiskärjessä, kun aalto yllätti minut täysin (kiitos sen, ettei Lauri varoittanut! :D). Seuraavassa sekunnissa olinkin jo ponkaissut ylös seisomaan, mutta jäi tämä yksi kuva muistoksi tästä paikasta! Meidän oli siis tarkoitus ottaa drone-kuva, mutta aaltoa emme osanneet aavistaa. Aluksi laitoimme puhelimet painoiksi ohuelle pyyhkeelle, mutta onneksi tajusin vaihtaa ne kiviin ja viedä puhelimet Laurille… Muuten olisi olleet entiset puhelimet. Sardinian reissu autolla saarta ajellen oli yksi vuoden ihanimmista viikoista. <3

3. Toukokuussa Marianna tuli meille Italiaan kylään ennen Alexan ja Joksun häitä Garda-järvellä. Emme vielä tunteneet kovin hyvin, mutta tänä aikana ehdimme jutella kaikesta maan ja taivaan väliltä. Nämä läheisellä unikkopellolla otetut kuvat ovat yhdet vuoden lempikuvani. Rakastan unikkoja. Mariannalla sattui olemaan vielä sattumalta kaksi unikkokuosista mekkoa mukana, mitkä sopivat kuviin loistavasti!

4. Tämän kuvan Janita otti Thaimaan reissulla. Toisena iltana menin villan edustalle rantaan joogaamaan ja yhtäkkiä taivas muuttui uskomattoman kauniiksi. Minulla itselläni ei ollut edes järkkäriä mukana, mutta Janita huikkasi, saako ottaa kuvia. Olen tosi iloinen näistä kuvista, mitkä syntyivät varsin spontaanisti. Tämä oli vielä reissumme hienoin auringonlasku. Koko Thaimaan reissu oli yksi vuoden kohokohta!

5. Itselleni vuoden yksi isoimmista jutuista on ehdottomasti ollut se, että maaliskuusta lähtien minulla on ollut koti Helsingissä neljän vuoden jälkeen. Tänä vuonna kotikuvat ovatkin olleet tosi tykättyjä. Tämä kuva Hakolan Riippu-hyllyn kanssa on yksi ensimmäisiä kuvia joita otin.

6. Tämän tilannekuvan Juuli otti, kun olin pulahtamassa veteen Vierumäellä. Yleensä en koskaan ui missään, koska en voi sietää kylmää vettä! Yes Girlin järkkäämällä bootcamp reissulla ihanan ryhmän mukana päädyin pulahtamaan lampeen. Taisin kokea ensimmäistä kertaa myös kunnon savusaunan!

7. Tämän puhelinkuva otti Sara joogatunnin jälkeen. Maisemat ovat huikeat, sillä olemme 2 128 metrin korkeudessa Pilatus-vuorella Sveitsissä. Tämä viikon pressimatka isolla suomalaisporukalla jätti loistavat muistot!

8. Yksi Suomen vaikuttavimmista maisemista, joita olen nähnyt. Tämä kuva on otettu ensimmäisenä yönä Lapin kuvausmatkalla Oulangan kansallispuistossa. Yötön yö, juuri tavattu huippuporukka, valokuvausta ja kaunis kesäilta… oli niin onnellinen olo <3 Vähän kyllä jännitti mennä tuohon kuvauspaikalle – ei ehkä se maailman järkevin tai turvallisin ratkaisu. Silti tuossa istuskellessa ja hengitellessä fiilistelin ihan täysillä.

9. Tämä kuva on otettu samana yönä auringonnousun aikaan (about klo 03.00) kuin edellinen kuva. (En muuten ole koskaan nukkunut niin vähää kuin kyseisen viikon aikana, koska kuvattiin aina öisin. Tämä koko viikko oli jotenkin maaginen, monella tapaa niin erilainen, mihin olen tottunut.) Olimme palaamassa autolle yövaellukselta, mutta näimme tämän uskomattoman kauniin tupasvillapellon, joka kimmelsi kultaisena. Niin kaunis näky – mutta niin epämukava hetki… Tämä on juuri sellainen IG-kuva, joka näyttää kivalta, seesteiseltä ja rauhalliselta, mutta todellisuudessa hetkeä ennen ja jälkeen kirosin lukemattomia hyttysiä ja kosteaa suota, johon upposin polveen asti. 😀 Onneksi sain silti tästäkin kuvan muistoksi. 😉