Valoa kasvoille – Tärkein meikkirutiinini

13

Beauty

02.07.2017

*yhteistyössä Lumene

Kymmenisen vuotta sitten meikkaukseni mullistui. Olin kuvauksissa ja ihmettelin, mitä meikkaaja lisää poskipäilleni, nenän varteen, kulman alle sekä huulten amorinkaareen. Se oli jotain, mikä viimeisteli meikin kuultavaksi, raikkaaksi ja imarteli luustoani. Tähän aikaan ei puhuttu contouring:ista (kasvojen muotoilusta värien avulla), vain valokynästä tummille silmänalusille ja aurinkopuuterista poskille korkeintaan. Kuitenkin nimenomaan omat korkeat poskipääni tuntuivat kaipaavan vähän valoa ja otin tämän meikkaajalta oppimani niksin kuultovoiteesta päivittäiseen käyttöön. Aina tilaisuuden tullen olen tässä vuosien varrella hehkuttanut tätä meikkirutiinia muillekin.

Tästä voi siis päätellä, että meikissä tärkeintä minulle on kuulaus ja kaunis hehku. Valitsen aina mieluummin pienen kiillon, kuin täysin matan lopputuloksen. Kun kasvot hohtavat, iho näyttää hyvinvoivalta ja terveeltä. Ensimmäinen hohde/kuultovoiteeni silloin vuosia sitten oli Lumenen, ja niin on tänäkin päivänä. Tässä ajassa on kuitenkin paljon muuttunut ja hohdevoiteen on korvannut ”valopisarat”.

Lähes kaikki varmasti huomasivat, että Lumene uudelleenlanseerasi viime vuonna brändinsä ja toi markkinoille Invisible Illumination –tuotesarjan, johon nuo valopisaratkin kuuluvat. Halusin silloin heti purnukat testiin ja Lumeneen aina luottaneena, odotin tuotteilta paljon… Varsinkin tältä sarjalta, kun ensivaikutelman antoi silmiä hivelevän kauniit huurrelasipurkit pipetteineen. Tuotteet lupaavat heleyttää ja kosteuttaa – ja juuri sitä ne tekevät, joten olin tosi tyytyväinen. Nyt olen käyttänyt sarjan sävyseerumia, valo- ja poskipuna pisaroita jo usean kuukauden ajan.

Tänä kesänä Invisible Illumination -sarja laajentui odotetuilla uusilla sävyillä, jotka näkyvät näissä kuvissani ja meikissäni. Uudet sävyt tulivat täydelliseen aikaan, koska sävyseerumi, joka on tähän asti sulautunut ihoni sävyyn täysin alkoi olla itselleni liian vaalea. Olen sen verran ruskettunut, että uusi Universal Dark – sävy on nyt sopivampi ja sitä minulla on näissäkin kuvissa.

Nyt sävyseerumeita löytyy kolmessa sävyssä: Light, Medium ja Dark. Itselleni on tärkeää, että varsinkaan päivällä meikit eivät tuntuisi meikeiltä iholla vaan enemmänkin hoitavilta ihonhoitotuotteilta, joilla voi jopa urheillakin! Esimerkiksi meikkivoidetta en ole käyttänyt enää ollenkaan. Nämä sävyseerumit tasoittavat ja kirkastavat ihon sävyn hyvin, mutta samalla myös kosteuttavat. Iltameikkiin saatan sekoittaa peittävämpää cc-voidetta mukaan, mutta pääsääntöisesti itselleni riittää sävyseerumi sellaisenaan tekemään ilmeestä huolitellun ja viimeistellyn.

Valopisaroihin, joka on siis ehdoton lempituotteeni, tuli uusi kaunis samppanjan sävy nimeltään Midnight Sun. Itse käytän valopisaroita oikeastaan aina kun meikkaan, oli kyse päivä- tai iltameikistä. Tärkeää on kuitenkin levittää voidetta hyvin maltillisesti. Itse laitan tipetillä valopisaran tai kaksi ensin kämmenelle ja taputtelen siitä sormella tai pienellä meikkisienellä poskiluulle ja joskus nenänvarteen, kulmakarvan alle sekä huulen amorinkaareen.

Poskipunapisaroihin tuli uusi sävy Pink Blossom. Tykkään myös aikaisemmasta Coral Bloom –sävystä paljon, mutta tämä uusi sävy oli tervetullut lisä. Näillä uusilla sävyillä ei voi mennä pieleen hehkuvan ja kevyen kesämeikin teossa. Suosittelen muutenkin aina neste- tai voidemaisia meikkituotteita kesäkuumalla, joten senkin puolesta tykkään näistä. Koostumus on runsaspigmenttistä ja levittyy helposti. Yksi purkki kestää kauan!

Kaiken kaikkiaan minusta on kiva suosia tuotteita, joihin käytetään pohjoisen raaka-aineita ja jotka valmistetaan Espoossa. Pohjoismaisuus näkyy paitsi Lumenen raaka-aineissa ja brändin ilmeessä, myös siinä, että kyse ei ole mistään pakkelimeikistä, vaan näillä takaa luonnollisen lookin. Juuri kevyen huolettomasta, mutta raikkaasta ilmeestä itse pidän ja ulkomailla ollessani olenkin alkanut arvostaa eri lailla suomalaista aitoutta, maanläheisyyttä ja rehellisyyttä – myös ulkonäköasioissa. Nykyajan meikeillä saa halutessaan isoja muutoksia aikaan, mutta minusta parasta on korostaa ja tuoda esiin juuri sitä meistä jokaisesta löytyvää persoonallista kauneutta. 🙂

Täältä voit katsoa vielä koko Invisible Illumination –meikkirituaalin ja vinkkejä tuotteiden käyttöön. ♥