Valkoisempi hymy

11

Beauty

24.11.2013

Kuten kerroin aikaisemmassa postauksessa, kävin elämäni ensimmäistä kertaa hampaiden valkaisussa ennen reissua. MediSmile otti minuun yhteyttä ja kysyi kiinnostustani testata heidän hampaiden valkaisuaan. Aikaisemmin hampaiden valkaisu on tutunut jotenkin pinnalliselta touhulta, enkä ole sitä miettinyt suuresta mustan kahvin, mustikoiden, suklaan, punaviinin ja muun värjäävän ruuan kulutuksesta huolimatta. Hampaani ovat kuulemma olleet keskimääräistä suomalaista vaaleammat, mutta kuitenkin mallintöitä tehdessä värjäytyneet kulmahampaat ovat joskus häirinneet. Liikkuvaa kuvaa ei voi photoshopata ja muutenkin hymyilen aina hampaat isosti näkyen, joten ajattelin lähteä valkaisua koittamaan.
 
Kävin MediSmilessä kaksi kertaa, koska ensimmäisellä kerralla poistettiin hammaskivi. Valkaisu voitaisiin kuitenkin tehdä myös samalla kerralla. Koko henkilökunta oli supermukavaa, ystävällistä ja helposti lähestyttävää, joten paikkaan oli kiva mennä. Tutut olivat varoitelleet minua vihlonnasta ja epämukavasta valkaisutilanteesta, joten yllätyin positiivisesti kun kaikki meni todella helposti ja kivuttomasti. Koko aikana tai sen jälkeen en tuntenut hampaissa mitään. Suuhygienisti oli todella ammattimainen ja lopputulokseen olin tyytyväinen. Mitään jenkkihymyä ei tullut (onneksi), mutta eron huomaa. Ero ei ole selkeä, mutta luonnollisen vaalea. Hyvä niin. 🙂
 
Jos joku kiinnostui hampaidenvalkaisusta, niin voin suositella oikeasti Vantaalla sijaitsevaa MediSmileä. Sain jakaa myös teille lukijoille TARJOUKSEN: mainitessanne varausta tehdessänne lukevanne blogiani, saatte tehovalkaisun hintaan 149e (norm. hinta 295e). Aika pitää varata ennen vuoden loppua, mutta valkaisuaika voi olla myöhemminkin.
 
 
Tässä vielä lisätietoa:

MediSmilellä käytetään vain ammattilaiskäytössä olevia Beyond plus- ja Beaming white -valkaisuaineita. Valkaisuaineet ovat vetyperoksidipohjaisia geelejä, jotka on puskuroitu hellävaraisiksi hampaille, mutta tehokkaiksi valkaisuun. Valkaisua kiihdytetään sinisellä led-valolla. Yksi tunnin hoitokerta riittää valkoisen hymyn saamiseksi. Toimenpiteitä saa tehdä ainoastaan hammaslääkäreissä ja -hoitoloissa, jotka ovat Valviran valvonnassa.

Kenelle valkaisu sopii?
– Henkilöille, joilla hampaat ovat tummuneet esimerkiksi kahvin tai punaviinin juonnin, tupakoinnin, mausteiden tai lääkkeiden takia
– Hampaiden valkaisun soveltuvuuden tarkistaa aina hammaslääkäri tai suuhygienisti. Toimenpiteen voi estää esimerkiksi hampaiden reiät ja tulehdukset. Alaikärajaksi suositellaan yleisesti 16:ta vuotta.
– Hampaiden valkaisu ei itsessään edistä terveyttä, mutta suun puhdistukset ja tarkastukset ovat aina terveyttä edistäviä ja ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä.

Hymyilyn merkityksestä kirjoitin TÄÄLLÄ. Jos hampaiden väri on syy siihen, ettei halua hymyillä, voi valkaisu auttaa ja silloin se on varmasti sen arvoista. Pieni toimenpide itsevarmemmasta hymystä.


xVilma