Täydellinen matkakamera

8

Photography

21.11.2013

En yleensä perusta minijärjestelmäkameroista.. Olen testaillut muutamaa ja ovathan ne monen tarkoitukseen varmasti hyviä, mutta itse haluan aina raahata jättikameraani mukana. Haluan parhaan mahdollisen lopputuloksen ja mieluummin luovun mukavuudesta kuin kuvan laadusta.

Odotukseni eivät olleet siis kovin suuret, kun sain blogini kautta juuri ennen reissua Sonyn uuden  NEX-5T -digijärjestelmäkameran testailuun. Kamera on taskukokoinen ja siinä on irtosalama sekä vaihdettava objektiivi. Mutta voi vitsit, olen niin fiiliksissäni kamerasta, että pakko heti mainita siitä, vaikken ole ehtinyt kameraan vielä perehtyä juuri ollenkaan.


Nämä kaikki kuvat on otettu siis tuolla superkätevällä Sonyn kameralla. Mielestäni laatu on todella hyvä. Nyt vihdoin voin ottaa blogiin kuvia tilanteista, joissa en pysty kaivamaan esiin Canoniani (josta muuten esittely edelleen tulossa.)

Kuvat ovat lentopäivältä. Näin varoituksen sanana: kannattaa hävittää vanha passi. Yleensä olen tosi huolellinen tällaisissa asioissa, mutta voitte arvata, että meinasin saada slaagin, kun baggage drop -tiskillä virkailija ilmoitti, että passini on vanhentunut. Olin ottanut vanhan passini mukaan (juuri se ensivaikutelma, minkä haluaa antaa, kun menee uudella porukalla työreissulle). 😉  Onneksi arjen sankarini  lähti saman tien uudestaan kentälle tuomaan voimassa olevaa passiani. Vähän hilkulle meni,  mutta ehdin koneeseen.

 

xVilma