Suvianni & Robin – loput hääkuvat

19

Photography

07.08.2018

Viikonloppuna oli vuoden viimeiset häät – lapsuuden ystäväni häät Rovaniemellä. Aivan ihana viikonloppu ja jälleen niin erilaiset ja heidän näköiset häät. On kyllä ollut hauskaa, kun kaikki kesän häät ovat olleet totaalisen erilaisia ja tosi persoonallisia. Näissä häissä kukkina toimivat kuivattu tupasvilla ja mustikanvarvut, menu koostui Lapin herkuista ja muutenkin pohjoisen tunnelma näkyi ihanasti paikan koristelussa. Ihan huikea rakkauden kesä kyllä takana!

Toukokuussa tosiaan kuvailin ystävieni Suviannin ja Robinin häät. Häistä tuli yli tuhat kuvaa, mutta tässä olisi nyt viimeinen kuvapostaus näistä häistä: kuvia heti vihkimisen jälkeiseltä ”coctail-tunnilta”. Tämän viikonlopun häissä en kuvannut oikeastaan ollenkaan, eikä järkkäriä ollut edes mukana. Kuvailin kuitenkin hään kohokohdat videolle pokkarillani ja aion koostaa näistä lahjaksi häävideon. 🙂

Eilinen menikin sitten aika lailla väsyneenä sohvalla – pitkät junamatkat ja myöhään valvotut yöt verottivat. Aamun joogatuntia ja Alexan kanssa tehtyä iltalenkkiä lukuun ottamatta, en tehnyt oikein mitään. Mutta sen sijaan, että tuntisin huonoa omaatuntoa maanantaista, joka menikin tekemättä yhtään työjuttua, olen suorastaan ylpeä itsestäni. 😀 Kerrankin osasin kuunnella omaa oloani, ottaa aikaa palautumiselle ja itselleni. Kai tässä jotain on opittu. Tulen kirjoittamaan postauksen syksyni tavoitteista lähiaikoina, sillä ne näyttävät varsin erilaisilta kuin yleensä meikäläisellä.

Mutta nyt kuvapläjäys toukokuun häistä. Aikaisemmat hääpostauket Suviannin & Robinin häistä löytyy täältä:

Häävalokuvaajana ensimmäistä kertaa – hääaamun tunnelmia
Hääkattaus
Ihana, persoonallinen vihkiseremonia