Sport Day

9

Style

19.02.2015

_MG_7205_MG_7201_MG_7202c _MG_7207

 

Helly Hansen Jacket
Adidas Tights *
Adidas Shoes *
Adidas by Stella McCartney Bag

Olen päässyt hyvään treenimoodiin, mutta olen satuttanut jalkapohjani niin, että viikkoon en ole pystynyt lenkkeillä tai hyppiä. Hinku juoksemaan on pitkästä aikaa kova, koska löysin netin kautta täältä Englannista kivan juoksureitin ja ehdin käydä juoksemassa sen vain kaksi kertaa. Täällä on myös yllättävän keväistä, mikä saa janoamaan raikasta ulkoilmaa! Nämä kuvat on eiliseltä, kun tulin ensimmäiseltä paikalliselta joogatunniltani. Valitettavasti tässä lähialueilla ei ole kunnon joogastudiota, mutta keskiviikkoisin kuntosalillani on ohjattu joogatunti. Onneksi se oli ihan hyvä, koska sen verran tervetullutta kunnon kehonhuolto/venyttelytunti viikkoon on.

Minulta pyydettiin postausta tavoitteista. Tällä hetkellä päätavoitteeni koskevat urheilua ja kiinteytymistä. Koko hyvinvointiblogiurani aikana olen kiertänyt suht kaukaa laihduttamiseen ja kiinteytymiseen liittyvät asiat, koska rehellisesti olen urheillut hyvän mielen ja olon takia, sen takia, että se on ollut kivaa. Tunnen myös tiettyä vastuullisuutta näitä asioita kohtaan. Elämäntilanteet kuitenkin muuttuvat ja nyt minulla olisi paljon aiheesta sanottavaa. Tai on aina ollut, mutta nyt haluan ehkä tehdä postauksen aiheesta. Joten mikäli kiinnostaa, pysykää kuulolla!

 

//I have had a very good training mood in the past days but unfortunately I hurt my foot so that I haven’t been able to do any running for the past week. I’m looking forwart to my next run because I found a good runing track near by our home and I only managed to run it through twice before my injury. It’s also suprisingly sunny in here wich makes me want to be outside all the time! This pictures are from yesterday when I was coming back from my first local yoga lesson.

I was asked to do a blog post about my targets. At the moment my main targets are regarding sports and getting fitter. My whole wellbeing blogging career I have mostly gone around the subjects of weight loss and toning up because I’ve done sports for the enjoyment and  good feeling. I also feel a kind of responsability towards this subjects. However life situations change and now I want to do a post about these subjects.

 

vp