Sardinia – 2 päivää, 8 maisemaa

20

Photography

26.09.2018

Tie Sardinian pohjoiskärkeen. Saavuimme juuri sopivasti perille kauniin auringonlaskun aikaan. Matka etelästä pohjoiseen vei yllättävän pitkään autolla. Kenties, koska matkan varrella ”piti” pysähtyä useampaankin otteeseen kuvaamaan.

Torre di Bari – yövyimme tässä vastapäätä toisen yön. Täysikuu oli jossain vaiheessa suoraan tornin yläpuolella, kuin pallona putoamassa koriin. Huikea iltanäkymä.

Porto Giunco, kuva otettu ylhäältä telelinssillä Torre di Porto Giuncon juurelta. Olimme ensimmäisen yön Villasimiuksessa ja seuraavana päivänä suuntasimme tänne. Tähän asti reissun lempipaikkani, huikeat näkymät ja superkirkas vesi!

Sardinia on tunnettu hiekkarannoistaan, enkä osannut odottaa, että täällä on niin upeita vuoristomaisemia. Ajoimme Bauneista Urzulein kautta Cala Gononeen ja tämä tie meni vuorilla. Matkalla sai ihastella eläimiä ja luontoa, mutta välillä ajoimme niin sumussa (tai pilvessä?), että eteen ei meinannut nähdä ollenkaan.

Colonna Grand Hotel Capo Testan rannalta kuvattu auringonlaskua. Täällä olemme nyt.

Notteri Beach – osa pidempää rantapätkää etelässä. Toisessa päässä on Porto Giuncon torni (josta tämäkin kuva otettu).

Cala Gonone – tänne teimme pienen mutkan tieltämme ja poikkesimme kahville. Toinen päivämme oli sateinen, mutta se ei haitannut, kun olimme ajoittaneet pisimmän ajopätkän tälle päivälle. 🙂

Lensimme Cagliariin, josta vuokrasimme auton. Reilu tunnin matka Villasimiukseen piti sisällään muun muassa tällaisia maisemia. <3