Paketteja ja Printic

18

Life

21.12.2013

Rakastan paketoimista, mutta en ole kovin pikkutarkka. Teipit ja paperin kulmat menevät miten sattuu. Joka joulu haluan kuitenkin tehdä vähän erilaisia paketteja. Tänä jouluna sain idean, että haluan teettää jokaisesta lahjan saajasta valokuvan ja laittaa kuvan pakettiin kertomaan kenelle lahja on.

*

Perinteisten valokuvien teettäminen jäi, kun sain tarjouksen Printicistä teettää 8 kuvaa ilmaiseksi. Printic oli minulle enestään vähän tuttu, koska siskoni oli teettänyt lomakuvia sen kautta. Kyseessä on siis applicaatio, jolla voi teettää helposti puhelimen kuvat polaroidin näköisiksi kuviksi. Mielestäni loistava idea ja paras puhelinsovellus hetkeen. 🙂 Lähetys tuli muutamien arkipäivien päästä kivassa oranssissa kirjekuoressa. 

Muutin Afterlight-applicaatiolla (toinen suosikkini) ne kuvat mustavalkoisiksi, jotka halusin koristamaan paketteja.
Enää jouluksi ei ehdi kuvia teettää muuta kuin viemällä kuvat johonkin liikkeeseen kehitettäväksi. Mielestäni kuitenkin vanhojakin kuvia voi käyttää, jos joku haluaa koittaa ideaa!

Halusin valkoista lahjapaperia ja löysin sitä Granitista. Myös Start living your best life -blogin Elisa oli metsästänyt valkoista paperia huonoin tuloksin. Jos siis valkoista paperia haluaa, niin Citymarketissa ainakin näin sellaista. Ja Granitissa tosiaan iso rulla maksoi 5e. Tämä paperi on vain tosi ohutta ja läpinäkyvää, joten ei niin hyvää ainakaan pehmeisiin paketteihin. Mitä kovempaa ja paksumpaa paperi, sen parempaa se olisi.

Lahjapaperin löysin heti, mutta naruja metsästin. Halusin juutinarua ja en halunnut pulittaa siitä isoa summaa joten etsin halpaa juutinarua. 😀 No lopulta ostin Tiimarista paria erilaista paperinarua ja Tigerista pakettikortteja (1e ja tähdet 2e /paketti).

Tigerista ostin myös 4 eurolla kirjainleimasimet, joilla kirjoittelin valkoisiin korttipohjiin joulutoivotukset ja paketteihin nimet. Citymarketista muutamalla eurolla ostetut karkkitikut olisivat olleet hauska lisä paketteihin myös, mutta jätin ne toiseen tarkoitukseen. 🙂

Ystäväni alkoi tehdä ajatuksissaan solmuja paperinaruun ja pidin siitä niin, että käytin ideaa paketoinnissa (paketti ylhäällä keskellä). Yksinkertaisuudessaan kaunista. 🙂

Rauhallista lauantaita!  <3

xVilma