Magnesia Festival – inspiroivin tapahtuma, jossa olen ollut (sis. alekoodi)

13

Wellness

15.07.2018

 

Tämän vuoden Magnesia Festivaali lähestyy kovaa vauhtia ja tällä kertaa pidempänä kuin koskaan. Kirjoitan tätä melkein haikein mielin, koska heti alkuun joudun kertoa, että itse en pääse valitettavasti paikalle ollenkaan. Haluan kuitenkin muistuttaa teitä tapahtumasta ja jakaa Magnesian ilosanomaa, koska olen innoissani jokaisen puolesta, joka tänne pääsee. Onneksi minulla on toinen ihana tapahtuma tiedossa, kun juhlin kyseisen viikonlopun Rovaniemellä ystävieni häitä. 🙂 Mutta muussa tapauksessa minut tosiaan löytäisi Magnesiasta elokuun ensimmäisestä perjantaiaamusta sunnuntai-iltaan!

Osa muistaa ehkä, kun viime vuonna hehkutin Magnesiaa blogissani – jopa kolmen postauksen verran.

Magnesia Festival DAY 1
Mitä Magnesia Festivaali opetti ja jätti mieleen osa 1 sekä osa 2

Kirjoitin muun muassa, että: ”Elämän pitäisi olla enemmän Magnesia Festival. Iloa ja tanssia, hymyjä ja halauksia, sielunsiskoja ja –veljiä, rakkautta ja lempeyttä, kysymyksiä, itsensä kuuntelua ja uuden oppimista. Magnesia Festival oli minun happy place, ja mietin useammankin kerran, että miten voisin lisätä tällaisia tapahtumia, päiviä tai hetkiä elämääni lisää.”

En nyt lähde sen enempää toistamaan itseäni, mutta haluan sanoa, että menkää!

Mistä siis on kyse?
Magnesia – Heartful Island Festival on nyt ensimmäistä kertaa 3-päiväisenä viikonloppufestivaalina 3.-5.8.2018. Maaginen Lonnan saari Helsingin edustalla tarjoaa jo kolmatta kertaa puitteet elämykselle, joka sisältää joogaa, meditaatiota, musiikkia, tanssia, hyvinvointiworkshopeja, loistavaa ruokaa, auringonlaskuja ja sydämellisiä ihmisiä. Luodaan yhdessä iloa ja yhteisöllisyyttä & nautitaan elämästä! (www.magnesiafestival.com) 

Tapahtuma on täynnä kaikkea kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvää ja jokainen voi valita mieleisensä tunnit ja workshopit… Magnesiassa oli viime vuonna maailman rennoin meininki. Olen muuten ollut useampaan täällä tapaamaani ihmiseen yhteydessä/nähnyt kahvittelun merkeissä. Sanoisin siis, että viikonloppuun osallistuminen on myös loistava tapa päästä juttelemaan saman henkisten ihmisten kanssa tai löytämään uudenlaisia näkökulmia elämään. Itse sain täältä hirveästi inspiraatiota ja meninkin muun muassa ayurveda konsultaatioon heti Magnesian jälkeen. Täydellinen elokuun aloitus siinäkin mielessä, sillä täältä saa eväitä terveellisempään ja tasapainoisempaan syksyn aloitukseen. 🙂

Jos innostutte osallistumaan Magnesiaan, niin erilaisia lippuyhdistelmiä saa ostettua täältä. Koodilla VILMAP saatte -10% kaikista lipuista. 🙂

Kuka ajatteli mennä?! <3