Kuvankaunis Mykonos

7

Photography

05.09.2018

Tässä lempikuviani Mykonoksen reissultamme. Matka tosiaan ajoittui jo viime huhtikuulle, mutta silloin en hirveästi blogiin postaillut reissusta. Tässä nämä muutamat, mitä kirjoittelin:

5 x Mitä olen oppinut Mykonoksesta sekä Ensimmäiset kuulumiset Mykonokselta

Moni toivoi ravintolavinkkejä, mutta niitä en oikein osaa antaa… Kyseessä oli intensiivinen työmatka, joten emme hirveästi satsanneet ravintoloissa kiertelyyn ja nekin muutamat (ihanat!) illallispaikkat, joissa kävimme paikallisten kanssa, unohdin merkata ylös. Kuitenkin viikon jälkeen voin käsi sydämellä antaa yhden ravintolavinkin: Bowl. Tässä paikallisten vinkkaamassa paikassa söimme melkein joka päivä tai ainakin tilasin villaamme ruuat kotiinkuljetuksella. Peanut butter smoothie, acai bowl, puhdistavat vihersmoothiet, salmon poke ja buddha bowlit jne… kaikki oli superhyvää. Paikka on australialaisen pariskunnan pitämä ja varmasti yksi saaren trendikkäimmistä.

Tällä hetkellä olemme alkaneet vähän suunnitella reissua yhdelle toiselle Euroopan saarelle ja viikonloppuna Seinäjoella tutkin Sisilian matkoja pitkään vanhemmilleni. Hirveä saarimatkakuume yhtäkkiä! Mykonoksesta tosiaan tykkäsin tosi paljon, eikä oikeastaan ole kuin hyvää sanottavaa! Mutta antaa kuvien puhua puolestaan…