#Fitspiration

29

Food

20.02.2015

IMG_3204

Jos jotain haluan työkseni tehdä niin innostaa, inspiroida ja auttaa muita löytämään hyvää oloa ja terveellisiä valintoja sekä motivaatiota parempiin elintapoihin. Kun ihminen itse voi hyvin, häneltä löytyy energiaa jakaa hyvää myös ympärilleen. Pienistä askelista syntyy positiivinen noidankehä.

Aloitin yhden työn lisää noin kuukausi sitten, kun sain työtarjouksen Puhdistamolta. Tuotan, kirjoitan ja kuvaan materiaalin heidän sosiaaliseen mediaan, facebookiin ja instagrammiin. Työssä yhdistyy kaikki kiinnostuksenkohteeni, kuten bloggaamisessakin! Superfoodeista, puhtaasta ravinnosta ja mahdollisimman laadukkaista valinnoista kiinnostuin kovasti jo vuonna 2009. Valtamedioissa ei puhuttu tuolloin vielä edes goji-marjoista, mutta sen jälkeen kuudessa vuodessa ollaankin tultu rytinällä eteenpäin ja nyt superruuista alkaa olla hyvä valikoima tavallisissa marketeissakin. Olen kirjoittanut erilaisia postauksia melko paljon näistä todella ravintotiheistä ruuista, viimeisin laajempi postaus löytyy täältä: Mitä superfoodeja käytän, ja miksi?

Nyt minulla on selkeästi uusi innostuskausi meneillään, kun olen päässyt taas vuoden reissuelämän jälkeen toteuttamaan itseäni omassa keittiössä! Viikonloppuna ajattelin ainakin tekaista suklaisen raakakakun. 😉 Aurinkoista perjantaita!

puhdistamo copy Screen Shot 2015-02-19 at 19.25.57vp