Entistä rennommalla otteella

13

Photography

28.09.2018

  

Kirjoitan tätä postausta hiekkarannalla – yhdellä upeimmista, mitä olen Euroopassa nähnyt (postauksen kuvat tästä ympäristöstä). On kätevää, kun läppärit ja kamerakalustot kulkee joka paikkaan mukana. Ei näitä Italiassa autoonkaan uskalla jättää. Lauri tuossa vielä vieressä kuvailee dronella, joten ajattelin käyttää ajan hyödyksi. Oho, sanoin blogissa enimmäistä kertaa Lauri – en poikaystäväni. Mutta instagrammissa tämä tulee jo hyvin esille ja olemme koko ajan tehneet töitä tiiviisti pariskuntana, joten tavallaan on helpottavaa olla siitä avoin. Meillä meni neljä vuotta, että parisuhteemme ei näkynyt missään ja se tuntui sen aikaa oikealta ja hyvältä. Nyt taas näin. Ehkä asia tuntuu myös luonnollisemmalta, kun Lauri itse laittoi vihdoin oman tilin instagrammiin ja työmme nivoutuvat entistä enemmän yhteen.

Postauksia on blogiin tullut tosi vähän täältä Sardiniasta, mutta IG stoorin puolella olen ollut paljon aktiivisempi kuin yleensä. Muutin kertarykäyksellä tapani tehdä stooreja. Yhtäkkiä, kun aloin vaan kuvailemaan aitoa elämää ja meidän todellista pariskuntamenoa – välillä Lauria mukaan lukien, niin puhuminen kameralle ei enää tunnukaan oudolta. Mikähän siinä oli, että minulta kesti näin kauan ottaa rennosti ja unohtaa täydellisyys, visuaalisuus ja suunnitelmallisuus yms… ollut niin superihana saada teiltä viestejä ja kommentteja myös asian suhteen. Niiden avulla olen ymmärtänyt, että juuri tällainen somemateriaali on tervetullutta vastapainoksi ”hiotuimmille” valokuville. Interaktiivisuus teidän kanssa on tehnyt kaikesta hauskempaa. Tuntuu, että pitkästä aikaa olen lähempänä teitä seuraajia.

Mietinkin, että nykyään, kun on monta aktiivista somekanavaa, ei sillä ole niin väliä vaikka reissusta blogi päivittyisi vähemmän. Olen osannut nauttia ja iloita työskentelyn ohessa täysillä. Tehdä, sitä mitä rakastan – eli valokuvata mahdollisimman paljon, seikkailla ja etsiä erilaisia kuvauslokaatioita. Reissu onkin tähän asti ollut superonnistunut.

Ajattelin, että voisin reissun päätteeksi tehdä pienen oppaan, jossa vinkkaan Sardinian lempirantani. Tietenkään, ei tässä viikossa ehdi nähdä kuin murto-osan. Olemme kuitenkin aktiivisesti kiertäneet useampia rantoja ja moni Sardiniaan matkaava varmasti vuokraa auton, jolloin rannoilla vieraileminen on helppoa. Mekin olemme löytäneet kaksi parasta rantaa italialaisten ystävien avustuksella.

Sardiniaa matkakohteena voin kyllä ehdottomasti suositella, me varmasti tulemme tänne vielä uudestaan. Olemme nyt menneet hyvin fiiliksen mukaan ja varanneet hotelleja samallekin päivälle – eikä oikeastaan loppureissusta ole mitään tietoa vielä. Moni kiva kohde siis varmasti jää vielä näkemättä, mutta spontaanius on parasta. Tänään esimerkiksi, kun löysimme nämä kivat rannat, päätimmekin ottaa tästä läheltä hotellin. Haluamme päästä heti aamulla auringonnousun jälkeen näille kuvaamaan. 🙂

Terkkuja ja kivaa viikonloppua <3

Drone-kuvat/ Lauri