Bali (phone) Photo Diary

26

Travels

21.03.2017

Tänään illalla meillä on lähtö takaisin Italiaan. Tässä kuvia puhelimeltani, niitä parhaita paloja, miksi (muun muassa) täällä on ollut niin ihanaa ja miksi Balille kannattaa matkustaa. Kokosin kuvat teemoittain neljään kategoriaan, jotka ovat mielestäni ne parhaat asiat Balilla.

RENTOUTUMINEN

Ei kiireen tuntua, paineita tai meteliä. Rauhaa, rentoa tunnelmaa, aromaattisia tuoksuja, loistavia spa-hoitoja… Moni on inspiroitunut ehkä Eat, Pray, Love -leffan jälkeen matkustamaan Balille. Mielestäni täällä oikeasti on aistittavissa jonkinlainen parantamisen, rakkauden, ystävällisyyden ja uudistumisen ilmapiiri.

AKTIVITEETIT

Vaikka täältä rauhaa saisikin, ei Balille tarvitse tulla tylsistymään. Päin vastoin. Ei tule mieleen toista vierailemaani kohdetta (ehkä Kapkaupunki?), joka olisi yhtä monipuolinen. Jokaiselle löytyy jotakin, nähtävyyksiä ja urheilumahdollisuuksia on paljon. Meidän lähes jokaiseen päivään on kuulunut joogaa, rantalenkkejä, vaellusta, hotellikuntosaleja, tennistä ja/tai muita pelejä.

LUONTO

Säät ovat ainakin näin helmi-maaliskuussa olleet täydelliset. Balia kiertäessä huomaa, kuinka erilaisia alueita saareen mahtuu. Ubud ja Nusa Lembongan ovat täysin erilaisia, niin myös esimerkiksi Seminyak ja Sanur… Balilta löytää upeita auringonlaskuja, valkoista hiekkaa, korkeita aaltoja ja pelityyntä merta, vehreyttä, eksoottiisia kukkia, hedelmäpuita, vesiputouksia ja vanhoja temppeleitä… Ja sitä lämpöä ja aurinkoa.

RUOKA


En ole koko kuukauteen kertaakaan pettynyt saamaani annokseen. Se on aika hyvin se, kun kaikki ateriat olen syönyt ulkona. Kuvissa aterioita joita syömällä voisin koostaa koko elämäni ruokavalion: maailman parasta sushia, taivaallista suklaasynttärikakkua, vastapuristettua pitaija (dragon fruit) mehua, herkullisia smoothiekulhoja ja hotelliaamiaisia merenrannalla. Niin ja kaikki on triplasti edullisempaa kuin Euroopassa.

Sanomattakin on ehkä selvää, että meikäläinen voisi jäädä tänne… 😉


It’s time to leave Bali today and travel back home to Italy. I can say easily that this has been one of the best months of my life. ♥

Tallenna