5 Parasta ”terveyskahvilaa” Balilla

16

Food

31.03.2017

 

Bali –postauksia on vielä muutamia tulossa, tässä viimeiset ravintolavinkit. Otsikko viittaa siis meidän kokeilemiin kahviloihin ja ravintoloihin, joissa terveys- ja hyvinvointi (usein ekologisuuskin) ovat selkeästi iso arvo. Söimme näissä useamman kerran ja molemmat tykkäsivät paikoista 100%. Näitä paikkoja ikävöin! (Lisäsin viereen instatilit, sillä jokaisella näistä viidestä on suosittu ja inspiroiva IG-tili.)

1. EKO CAFE BALI / @ekocafebali (Umalas)

Postauksen kuvat ovat täältä. Tämän Seminyakin lähellä sijaitsevan kahvilan löysin sattumalta, koska majoituimme pari päivää vastapäätä. Onneksi löysin! Täältä sai mm. ihan mielettömän herkullisia ja näyttäviä pannukakkuja ja acaibowleja. Myös ihanan rauhallinen ilmapiiri ja mukava henkilökunta tekivät tästä paikasta erityisen kivan kokemuksen.

2. BALI ECO DELI / @baliecodeli (Nusa Lembongan)

Ah, tämä paikka!!! Voisin matkustaa pelkästään tämän takia Nusa Lembongalle uudestaan. Reissun paras smoothie ja muutenkin ruoka ihan täydellistä, hinta-laatusuhteeltaan Balin parhaimmistoa. Halusin tänne syömään jopa synttäridinnerinkin (hintaa tuli ehkä 7e/ henkilö vaikka syötiin itsemme ihan täyteen). Ihan must paikka, jos matkustaa Nusa Lembongan-saarelle. J

3. SISTERFIELDS / @sisterfields (Seminyak)

Tämän paikan löysin googlettamalla ja pakkohan tännekin oli mennä uudestaan. Kaikki annokset olivat maultaan superhyviä, suosittelen ainakin polentaranskiksia, The Warrior –smoothieta ja Spicy Salmon Tartare –annosta. Täällä palvelu oli ihan loistavaa, mineraalivettä täytettiin laseihin koko ajan.

4. CAFE ORGANIC / @cafeorganicbali (Seminyak)

Postaus tästä täällä.

5. WATERCRESS / @watercressbali (Ubud)

Postaus täällä.

Näiden lisäksi mainitsemisen arvoisia terveyspaikkoja ehdottomasti ovat Ubudissa sijaitsevat Herb Library, josta kirjoitin täällä sekä Bali Buda (@balibuda), josta saa hyvin edullisesti terveellistä ruokaa indoneesialaiseen tyyliin.

Hmm… tulipa nälkä tätä kirjoittaessa. 😀 Hyvää viikonloppua kaikille! ♥


5 Best healthy cafes in Bali: @ekocafebali (pictures above), @baliecodeli, @sisterfields, @cafeorganicbali and @watercressbali. ;)♥