3 x Parasta juuri nyt

20

Life

30.06.2018

 

Uudet hiukset

Oon haaveillut vähän väliä long bob -leikkauksesta. Mun mielestä tämä kyseinen malli sopii tosi hyvin monille, on tyylikäs, naisellinen ja raikas. Mutta oon haaveillut toisaalta myös tosi pitkistä hiuksista. Nyt juuri ennen kampaajalle menoa istuimme porukalla lounaalla. Arttu heitti, että leikkaa long bob. Innostuin ajatuksesta, mutta vaiheilin vielä kampaajalla siihen malliin, että kysyin myös My Stoorissa mielipidettä. Lopulta reippaasti yli tuhat sanoi, että leikkaa, joten eihän siinä vaihtoehtoa ollut. Tarkoitus ei ollut aluksi ollenkaan edes tasoittaa latvoja, mutta onneksi päädyin tähän minulle isoon muutokseen. Uusi hiusmalli on ollut ihanaa vaihtelua ja piristänyt kummasti. Ennen kaikkea rakastan hiusten helppohoitoisuutta. Niin nopea pestä ja kuivata!

Ystävät

Olen hengaillut tällä viikolla paljon ystävieni ja pikkuveljeni kanssa. Olen tehnyt ihan arkisiakin asioita kavereiden kanssa ja ennen kaikkea olen nähnyt ihmisiä sponttaanisti tai jäänyt kahvittelemaan ilman kelloa. Yleensä olen sellainen, joka suunnittelee kaveritapaamiset selkeästi etukäteen. Nyt olen ottanut töiden suhteen astetta rennommin ja sallinut itselleni mennä fiiliksen mukaan. On ollut myös kiva, kun poikaystäväni on ollut usein mukana. Tuntuu, että tässä ihan 10 minuutin kävelymatkan säteellä asuu niin paljon kavereita, että varmasti sekin vaikuttaa siihen, että tulee nähtyä helposti. Tämä on tavallaan kaikki niin uutta neljän vuoden ulkomailla olon jälkeen.

Heinäkuu

Huomenna vaihtuu kuukausi ja heinäkuu on vuoden hiljaisin kuukausi, kun mailit hiljenee ja tapahtumat vähenee. Viime vuonna heinäkuu oli ihan huippu, siihen mahtui New Yorkin perhereissu ja poikaystäväni kanssa Espanjan matka… Muistan, että oikeasti pääsin lomamoodiin, vaikka viime vuonna en varsinaisesti lomaillutkaan. Tänä vuonna on toisin. En ole eläessäni ollut näin loman tarpeessa. Odotan siis aika paljon, että lähdemme Italiaan ja pääsen lataamaan akut. Työjuttuja on kyllä heinäkuullekin, mutta yritän hoitaa asiat vielä nyt parissa viikossa niin, että voin pitää viikon läppärin kiinni ja puhelimenkin mahdollisimman paljon. Odotan kyllä myös innolla ja suurella mielenkiinnolla ensi viikon työreissua, jonne kävin ostamassa tänään mm.kumisaappaat. Mutta tästä reissusta lisää myöhemmin.

Mistä te olette juuri nyt innoissanne tai kiitollisia?!