10 faktaa minusta, mitä et ehkä tiennyt

37

Life

24.04.2018

1. Poikaystäväni on vuoden nuorempi kuin minä.

2. Kirjoitan päivittäin tietokoneella, kirjoitan ammatikseni. Ja en silti osaa kymmensormijärjestelmää. 😀

3. Vanhempani erosivat, kun olin 7-vuotias.

4. Minua on kysytty mukaan muutamiin tosi-tv-ohjelmiin, mutta olen kieltäytynyt. Tanssii tähtien kanssa -ohjelma olisi kuitenkin esimerkki sellaisesta, johon voisin osallistua saman tien.

5. Minulla ei ole tällä hetkellä Spotify-tunnuksia, tai ei ole ollut hetkeen. Musiikin sijaan kuuntelen yleensä äänikirjoja ja kuuntelen niitä usein vielä ilman kuulokkeita – poikaystäväni nauttii tästä tavastani suuresti… 😉

6. Toinen nimeni on Erika.

7. Ennen kuin aloitin mallintyöt 15-vuotiaana, tein kaikkia pieniä töitä, kuten pidin tyttökerhoa, valmensin ja ohjasin pesäpallossa, lapsijumpassa sekä voimistelussa. Hoidin silloin tällöin tuttujen lapsia, tein kunnalle puutarhatöitä ja sen sellaista… Mallintöiden aloittamisen jälkeen olen ollut puoli vuotta lentokentällä kahviloissa töissä, tehnyt jonkun aikaa freelancer toimittajan töitä ja loput onkin liittynyt valokuvaamiseen, blogiin, someen ja sisällöntuotantoon. Eli suurimman osan työelämästä olen kohta tehnyt yrittäjänä hommia.

8. Olen aika neuroottinen iholuomien kanssa… Olen käynyt kerran tarkastuttamassa ne lääkärillä, mutta itse katson aina luomeni läpi, kun olen ollut auringossa. Katson myös huolestuneena läheisteni luomia ja merkkejä muutoksista.

9. Luin pitkän ruotsin ja isäni äiti on suomenruotsalainen, mutta en käynyt ollenkaan yo-kirjoituksissa kirjoittamassa ruotsia.

10. Jos minut tuntee ja voin puhua suomenkielellä, olen todella kova puhumaan. Oikea papupata. Olen jo vuosia yrittänyt kiinnittää huomiota siihen, että kuuntelisin sen sijaan, että puhuisin, mutta joskus tämä on työn alla. Olen luontaisesti kiinnostunut muista, joten kyselen kyllä paljon ihmisiltä, mutta pitäisi oppia antaa hiljaisempienkin vastata rauhassa, malttaa kuunnella ja olla läsnä loppuun asti. Kysyin poikaystävältäni, että mistä tekisin postauksen tänään ja hän ehdotti tee pitkästä aikaa, joku ”10 faktaa susta” postaus. Tällaiset postaukset ovat tyypillisiä blogeissa tai ainakin olivat, mutta itselläni ensimmäinen reaktio on, että ketä kiinnostaa. Tällainen pelkästä itsestä puhuminen tietoisesti on kiusallista. Tämä onkin välillä lifestyle bloggaamisen dilemma.

Joten heitän pallon nyt vuorostaan teille: kertokaa te jotain itsestänne!? 🙂