Seuraavat 2 viikkoa…

04.11.2018 /
 

Olen viime päivinä tehnyt blogipostauksia yömyöhään asti… Kerrankin olen onnistunut melko hyvin siinä, mihin aina pyrin ennen tiiviitä reissuja eli ajastamaan postauksia valmiiksi! Olen kirjoittanut ja editoinut kuvia varastoon seuraavalle reilulle kahdelle viikolle. Lähdemme nimittäin tänään Thaimaahan! Aion keskittyä muihin juttuihin, joten blogi tulee elämään omaa elämää… Postauksia siis tulee, mutta mikäli reaaliaikaisempi meno (sekä minun, Laurin, Janitan sekä Artun seikkailut Koh Samuilla kiinnostavat), niin instagrammista voi seurailla! Toivottavasti IG:n puolella kuullaan, ihanaa sunnuntai-iltaa! <3 :)

(Tämän postauksen kuvat ovat aikaisemmilta Aasian matkoilta julkaisematta jääneitä kuvia.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *