Vahvemmat hiukset (+arvonta)

28.10.2018 /

*kaupallisessa yhteistyössä Cutrin

Itse omaan aika tyypilliset suomalaiset hiukset – hennot ja helposti latistuvat. Hiuksia on kuitenkin määrällisesti melko paljon, joten pitkään kuvittelin, että minulla on paksut hiukset. En oikein osannut etsiä oikeita hiustenhoitotuotteita. Nyt reilun kuukauden ajan minulla on ollut eräänlainen hiusten vahvistamisprojekti meneillään…

Kerroin elokuussa sormenpään kokoisesta kaljusta läikästä jakauksen kohdalla, jonka epäilen tulleen päälläseisonnasta kumisella joogamatolla. Sen lisäksi (vainoharhaisuuttani kenties?) olen huomannut muutenkin kärsineen hiuskadosta/haurastuneista hiuksista. Välillä olen säikähtänyt suihkussa, paljonko hiuksia lähtee. On tietenkin normaalia, että hiuksia lähtee melko paljonkin päivässä ja iän myötä hiukset ohenevat. Olen kuitenkin elämässäni pari kertaa ennenkin kokenut fiiliksen, että hiukset ovat selvästi entistä hauraammat ja katkeilevammat. Tämän jälkeen olen muuttanut elintapojani ja seuraavaksi huomannut, että hiukset ovatkin taas jonkun ajan jälkeen vahvemmat. Siitä huomioista aloitin taas hiusprojektini, ostin tietyt ravintolisät ja aloin kiinnittää huomioita siihen, kuinka käsittelen hiuksia… Ajattelin jakaa vinkkini vahvempiin ja tuuheampiin hiuksiin nyt täällä. Oikeastaan mielessäni on tietty muistilista, jota olen yrittänyt noudattaa hiusten hoidon suhteen nyt kuukauden päivät ja tältä se kutakuinkin näyttää…

1.POHJOISMAALAISUUS JA HIUSTEN HOITO

Me jokainen olemme yksilöitä ja meillä on erilaiset hiustarpeet. Pohjoismaalainen hiuslaatu on kuitenkin selvästi erilainen kuin esimerkiksi italialainen tai serbialainen. Ulkomailla asuneena olen käynyt kampaajalla pitkin Eurooppaa ja käyttänyt hiustuotteita, jotka eivät alkuunkaan sovi ohuille, lasimaisille, helposti takkuuntuville ja sähköistyville hiuksilleni. Olen oppinut konkreettisesti ja kantapään kautta, että suomalainen hiusmuotoilu, kampaajakäynnit sekä shampoot ja hoitoaineet ovat parhaita minulle.

Olen käyttänyt Cutrinin Muoto-sarjan muotoilutuotteita nyt vähän yli vuoden. Cutrinin valtavan brändiuudistuksen jälkeen kiinnostuin ensin kauniista mustavalkoisista ja tyylikkäistä purkeista. Huomasin kuitenkin saman tien, että tuotteet sopivat hiuksiini todella hyvin. Eikä ihme, vuonna 1971 perustettu suomalainen Cutrin on juuri pohjoisen hiuksen, hiuspohjan ja olosuhteiden asiantuntija. Luottoshampoita tai hoitoaineita minulla ei kuitenkaan ollut vielä ollut, ennen kuin kuukausi sitten sain Cutrinin uuden AINOA-sarjan tuotteita testiin.AINOA-sarja on ensimmäinen hienolaatuiselle hiukselle tarkoitettu hoitosarja, jonka kaikki tuotteet antavat volyymia, hoitoa ja rakennepaikkausta sekä optimaalista hoitotehoa. Nämä tuotteet ovat sopineet itselleni täydellisesti! Tuotesarjasta löytyy monta erilaista täsmähoitotuotetta, joten eri tarpeisiin löytyy varmasti oikeat yhdistelmät. Esimerkiksi käsitellyille hiuksille löytyy omat ravintoa, kiiltoa ja värisuojaa antavat tuotteet. Latistuville hiuksille taas maksimaalista volyymia antavat tuotteet ja kuiville sekä selvitystä kaipaaville hiuksille kosteuttavat tuotteet… Itse olen tällä hetkellä ehkä eniten innoissani Urban Escape syväpuhdistavasta shampoosta sekä tehohoidosta, joita olen käyttänyt kerran viikossa. Ennen olen pessyt välillä hiukset kaksi kertaa peräkkäin shampoilla, kun on tuntunut, että vasta sitten tulee kunnolla puhdasta. Vastaavasti taas tehohoito on ihanaa hemmottelua, se jättää hiukset silkkisiksi ja kiiltäviksi.

AINOA-sarjan tuotteet sisältävät hiuksille suunnitellun UVA- ja UVB-suojan. Se auttaa ehkäisemään hiusvärin haalistumista ja hiusten kuivumista. Aurinkosuoja on mielestäni iso plussa, koska varsinkin reissun jälkeen ennen hiukseni ovat aina olleet kampaajakäyntiä vailla. Yritän käyttää päähineitä ja huiveja auringossa, mutta eiväthän ne kaikkea peitä ja oloni on parempi, kun käytän muutakin suojaa. AINOA-sarjan tuotteet saavat tehon pohjoisesta luonnosta ja teknologia perustuu luonnon omiin aktiiviaineisiin: variksenmarjan mehu-uutteeseen, puolukan kantasolu-uutteeseen, tyrnisiemenöljyyn, lakan siemenuutteeseen, karpalonsiemenöljyyn selä mustikansiemenöljyyn. Tuotesarja on vegaaninen.

2.RAVINTO

Ensimmäinen kerta, kun hiukseni selvästi ohenivat ja hiusraja vetäytyi ohimolta oli vuonna 2008 ollessani koko kesän Milanossa ja laihtuessani tuon kevään-kesän aikana 10 kiloa aika nopeasti. Tällöin sain oppitunnin siitä, miten ravinto vaikuttaa hiuksiin. Monipuolinen riittävä syöminen ja ravintoaineiden saanti vaikuttaa hiuksiin siinä missä kynsiin ja ihoonkin. Proteiinit ovat hiusten perusravintoaineita. Pari viikkoa sitten julkaisemani hiilihydraatteihin liittyvän postauksen myötä, aloin myös miettiä johtuuko tämän hetkinen hiusteni haurastuminen siitä, että syön nykyään vähemmän proteiineja kuin ennen. OPTI MSM -jauhetta eli luonnollista rikkiyhdistettä suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Moni läheiseni ja tuttuni on saanut siitä myös apua. C-vitamiini auttaa MSM-jauheen imeytymisessä. Kannattaa pitää huoli myös riittävästä B- ja D-vitamiinin, sekä sinkin ja biotiinin saannista.

3.LÄMPÖ

Aurinko on haitallista hiuksille, mutta niin myös kuuma vesi ja lämpölaitteet. Minulla on ollut tapana käydä tulikuumassa suihkussa, mutta nykyään pyrin haaleaan veteen (tämä myös eettisempää!). Käytän suoristusrautaa/kiharrinta vain juhlissa tai erityisissä tilaisuuksissa. Pyrin olemaan jopa ilman fööniä mahdollisimman paljon.4. STRESSI

Stressi vaikuttaa tietysti myös hiuksiin, kuten kaikki varmasti tietävät. Sanonta ”menee niin järki, että hiukset lähtevät päästä” ei ole ihan tuulesta temmattu. Luin jostain, että isojen kriisien ja stressireaktion jälkeen voi huomata hiusten lähtemisen neljän kuukauden päästä. Siitä kun olin burn outin partaalla ja kirjoitin blogiin uupumuksestani, meni juuri 4 kuukautta, kun minulla alkoi tämä pieni hiuskriisi ja aloin taas googlettelemaan kaikkea mahdollista aiheeseen liittyen. Olenkin pyrkinyt muuttamaan suhtautumistani asioihin astetta kevyemmäksi. Hiuksista stressaaminen, ei varsinaisesti auta. ;)

5.HIUSLENKIT JA HARJAUS

Moni varmasti tietää, että ei kannata käyttää pampuloita, joissa on metalliosia tai saumoja. Ponihännän paikkaa kannattaa myös vaihtaa. Märkiä hiuksia ei kannata harjata tai kuivata liian rajusti. Itse olen alkanut harjaamaan hiukset ennen suihkua ja puristelemaan märät hiukset pyyhkeeseen. Hiuksien on hyvä antaa levätä auki tai löysästi kiinni – ennen pidin hiuksia usein megatiukasti kiinni, niin että ihoa kiristi. En enää.

ARVONTA
Saan ilokseni arpoa myös jollekin teistä kampaamotasoiset hiustenhoitotuotteet!
Kommentoimalla tätä postausta osallistut arvontaan ja voit voittaa juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet.
Osallistumisaikaa on 4.11 asti. :)

Arvonta on päättynyt: voittaja Marjaana

Photos about me / Janita Autio & Lauri Dalla Valle (edited by me)

Leave a comment

164 kommenttia

 • Annukka

  Tuo Ainoa-sarja kiinnostaisi kovasti :)

 • Jii

  Mukana arvonnassa :) Mulla on varmaan samantyyppinen, perus suomalainen hiuslaatu…

 • Katariina

  Vaikuttaa tosi kiinnostavilta tuotteilta, mukana! :)

 • Iida

  Onko hiustuotteet testattu eläimillä?olen käyttänyt john master organicsin tuotteita, aino miinus tuotteissa on kallis hinta (kuten luonnonkosmettiikassa aina:D) ja shampoo ei meinaa millään vaahtoutua, muuten hoitoaine on ollut paras mitä olen hennoille hiuksille kokeillut!

 • Sanna

  Mukana arvonnassa. Hiukseni ovat ohuet ja hieman karheat. Olisi ihana saada uusia tuotteita testiin

 • Taija

  Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. Oma luottosarja uudistettiin ja sai samalla niin epämiellyttävän tuoksun etten halua sitä enää käyttää. Nyt onkin uusi sarja hakusessa ja ensimmäisenä kokeilemani ei vakuuttanut. Seuraavaksi jokin toinen sarja siis kokeiluun (kunhan edellinen kuluu loppuun tietenkin)…

 • K

  Mukana arvonnassa.

 • Suvi

  Täällä täysin samanlaiset hiukset kuin sulla. Nyt tuli selitys myös mun hiustenlähtöön, stressihän sitä aiheuttaa. Sain kesällä gradun valmiiksi ja nyt lähtee sitten hiukset päästä :/

 • Emma

  Hei! Ehdottomasti kiinnostaisi kokeilla! :)

 • Laura

  Nämä tuotteet kuulostaa kyllä hyviltä!

 • Elsa

  Noita olisi kiva testata! Oon etsinyt hennoille hiuksille sopivaa sarjaa ja tämä vaikuttaa lupaavalta :)

 • MarjaKoo

  Haluaisin kokeilla, vaikuttavat hyviltä tuotteilta.

 • Anni

  Olisi ihana päästä testaamaan, minullakin hiuksia lähtenyt jo useamman vuden enempi! Pitänee hankkia myös ravintolisiä avuksi :)

 • Nelliina

  Hiusasiat voi kyllä tuottaa jos jonkinlaista päänvaivaa(no, heh, PÄÄNvaivaa todellakin :-)). Mulla on värjätyt hiukset ja ongelmana hiusten rasvoittuminen. Mukaan kivaan arvontaan!

 • Paulina

  Vaikuttaa minun hiuksille sopivilta tuotteilta, joten ehdottomasti mukana! :)

 • Rosa

  Mukana ehdottomasti 🤩

 • Jenna

  Mukana arvonnassa! :)

 • Rìitta

  Huomaan hyvällä ravinnolla olevan suuren merkityksen hiusten hyvinvointiin.

 • E

  Mukana!😍

 • Mari

  Mukana! Olisi kiva päästä testaan noita tuotteita 😊

 • JennaO

  Oi ois ihana saada hemmottelua hiuksille! Stressi tuntuu ja näkyy myös hiuksissa ja kaikki keinot niiden pelastukseen otetaan innolla vastaan!

 • Katariina

  Olen pitkään yrittänyt löytää omalle melko lattealle ja liukkaalle hiukselle hyviä aineita, tämä sarja kuulostaisi sellaiselta :) mukana!

 • Vappu

  Todella kiinnostavia tuotteita, haluaisin mielelläni kokeilla. Asun Hollannissa , en tiedä toimitetaanko tuotteita myös euroopan maihin. Toivottavasti sattuu onni arvonnassa!!!

 • Minulla on kuivat, katkenneet, palaneet vaalennetut hiukset. Niihin tarvitsisin oikeat hoitotuotteet.

 • Jonna

  Hento ja taipuisa hius itselläni ja muotoilutuotteet ei saa olla liian vahvoja/raskaita ettei hius lässähdä. Muotosarjan tuotteet on olleet ihania. Ravinnolla koen olevan suuren vaikutuksen 👍🏻

 • anna s.

  Mukana, vaikuttavat hyviltä tuotteilta :)

 • MaaritAnneli

  Kärsin perinnöllisestä kaljuuntumisesta ja olen nainen..ei kiva yhdistelmä. Kaikki vahvistava ja tuuheutttava kuullostaa kokeilemisen arvoiselta ja melko monta kokeilua onkin jo takana. Hiukseni ovat lähteneet edestä ja (jo ennestään korkea otsa) on hippasen näkyvä kohta.

 • Paula

  On hento ohut hiuslaatu, vaikea löytää oikeita tuotteita.

 • Mari Kurjenmaa

  Varmaan hyvä tuote

 • Jonnastiina

  Raskauden jälkeen huomasin että hiuksia on alkanut irtoamaan huolestuttavan paljon.
  Alotin biotiinin ja toivon että siitä olisi apua myös.
  Itsellä on hennot vaaleat suomi hiukset niihin olisi kiva saada oikeanlaiset shampoot :)

 • kukka

  Osallistun arvontaan :)

  Kiinnostaa erityisesti tuotteiden raaka-aineet pohjoisen luonnosta.

 • Anna

  Mukana arvonnassa! :) Hiukset ovat ohentuneet reilun vuoden aikana hurjasti ja nyt toivon, että saisin entiset paksut hiukseni takaisin. Onneksi todennäköinen syy löytyi ohenemiselle, joten tästä on hyvä aloittaa hiusten kasvatus. :)

 • Marjut

  Voi tulipa hyvä itselle ajankohtainen postaus. Mulla ollut myös nyt muutaman kuukauden ajan jotenkin todella runsasta hiustenlähtöä ja välillä tuntuu että kaljuunnunko kohta kokonaan.. oon myös kuullut tuosta että hiusten sen hetkinen tila viittaa noin 3kk aiempaan elämään. Mulla ollut työpaikan muutos ja ihmissuhdesäätöjä tuossa kesän aikana ja tuntuu että siitä se on sitten lähtenyt, vaikka en oo kokenut stressaavani mitenkään erityisen paljon.. Tämän myötä oon kuitenkin myös yrittänyt etsiä hyviä hoitotuotteita, jotka edesauttaisi hiusten kuntoa vitamiinien oton ja ruokavalion laadun tarkkailun lisäksi. En ookkaan kuullut vielä tästä sarjasta, joten voisi olla myös kokeilun arvoinen :)

 • merja

  Mukana olisi samat pohjoismaiset hiukset vailla hoitoa

 • Janina

  Mukana arvonnassa, perus pohjoismainen hiuslaatu täälläkin :)

 • Pia

  Mukana arvonnassa. Mulla on myös tyypillinen hento suomalainen hiuslaatu, joten näitä tuotteita olisi mielenkiintoista kokeilla.

 • Sirkkuli

  Mukana :)

 • Minoa

  Hiusten huonon kunnon huomaa kyllä kesän jälkeen, kun ilmat kylmenevät.

 • Tiina

  Mukana 😊

 • Jenni

  Mukana arvonnassa!

 • Siniaamu

  Tunnistan hiukseni kuvauksestasi; minullakin on yksittäiset hiukset ovat hentoja, mutta niitä on hyvin runsaasti. Kaipaisin apua erityisesti hiusten pörrööntymiseen. Kampaajananikin kun on useimmiten mieheni, jolta en saa koskaan hyviä hiustenhoitovinkkejä. ;) Mielestäni sinulla on kauniit hiukset! Ne näyttävät aina hyvin hoidetuilta.

 • mariem

  Olisi kiva antaa näitä vaikka joululahjaksikin, hyviä tuotteita ja suomalaista tuotantoa!

 • Annika

  Mukana arvonnassa.

 • HannaA

  Kuulostaa todella hyvälle, joten mukana arvonnassa vaikka 21.10. onkin jo mennyt <3

 • Solie

  Hip hip, testaisin mielelläni!

 • Marjaana

  Erittäin hyödyllinen postaus. Pitänee myös opetella suhtautumaan asioihin astetta kevyemmin jottei tukka lähtisi päästä 😏

 • Appelsiini

  Pitää varmaan testailla :)

 • Minna

  Hyvä kirjoitus! Itse olen miettinyt mitä tuotteita otan mukaan kuukauden aurinkolomalle. Tämä meni heti harkintaan.

 • Inga

  Mukana arvonnassa 😊

 • Ensku

  Hiukset tippuu päästä tääläkin😅 ihanaa ois kokeilla uusia tuotteita, en
  ole vielä löytänyt sitä oikeaa sarjaa hennoille mutta taipuisille hiuksilleni 🤔🤗

 • Annika J

  Mukana arvonnassa :)
  Ainoa-sarja vaikuttaa hyvältä, olisi kiva testata.

 • Maija

  🧝‍♀️🌹

 • Paula

  Kuulostaa todellakin testaamisen arvoisilta tuotteilta! Mukana arvonnassa :)

 • Emppu

  Edellisen parisuhteen ja stressin jäljiltä ohimooni jäi superärsyttävä kaljunnäköinen kohta, johon ei vaan meinaa kasvaa hiukset kunnolla. :( Uudet hiustenhoitotuotteet olisi kiva lisä yrittäen kasvattaa hiuksia takaisin 🙈

 • Mimosa

  Nuo hiustuotteet kiinnostaisi todella paljon! Itselläni on myös ohut ja hauras, pohjoismaalainen hiuslaatu. Jokin aika sitten lopetin lisäksi e-pillerit ja hiukset ovat ohentuneet entisestään. Tuppoja vaan irtoaa suihkussa! Apua. Täytyy ehdottomasti ottaa myös tuo opti-msm käyttöön, d-vitamiini ja sinkki onkin käytössä.

  En tiedä, voiko hiusteni kuntoon vaikuttaa myös se, että olen jokin aika sitten siirtynyt lähes täysin vegaaniseen ruokavalioon. Kuten sanoit itsekin, proteiinit ovat tärkeää ravintoa hiuksille, joten täytyypä siinäkin mielessä kiinnittää asiaan nyt kunnolla huomiota.
  Toisin sanoen nämä tuotteet siis kiinnostaisi, eli mukana arvonnassa!

 • Katja

  Mukana arvonnassa! Stressi on vienyt hiukset niin huonoon kuntoon että apu olisi tarpeen.

 • Miira

  Mukana!

 • Reetta

  Olisi kiva kokeilla Cutrinin tuotteita. En ole löytänyt hyvää shampoota tai hoitoainetta vaikka olen melkein 40!

 • Mukana arvonnassa!! Mun hiukset on jo pitkään katkeillut ja siitä johtuen ohentunut puolella, tai siltä ainakin tuntuu.. Mut mulla on just tota vikaa että pidän hiuksia jatkuvasti kiinni (töidenkin takia) ja normi hiuslenksulla, ja suihkun jälkeen harjaan hiukset, en tosin kovakouraisesti, mutta kuitenkin.. Stressiäkin on joo.. Tästä artikkelista oli paljon mulle apua tähän hiushuoleeni, kiitos! :)

 • Mervi

  Kuulostaa siltä, että minun anemian runtelemat suomalaisen hennot kutrit saisivat ehdottomasti uuden eloisan boostin näistä tuotteista! En malta odottaa, että pääsen testaamaan tuotteiden tehon – voitan tämän arvonnan tai en :)

 • Heli

  Hei! Kuullostaa siltä, että tuosta Ainoa -sarjasta voisi löytyä minunkin hiuksille sopivat tuotteet. Sairastan kroonista kilpirauhasen tulehdusta, joka aiheuttaa vajaatoimintaa kilpirauhasessa. Hiukseni ovat haurastuneet epätasapainossa olleen hoidon aikana, joten mukana olen arvonnassa! :)

 • M

  Kiva palkinto! Omat hiukset on kuivat ja katkeilevat, vaikka oon kokeillu niihin kaikenlaisia tuotteita!

 • Teija

  Täältäkin löytyy perussuomi hiuslaatu. Mukaan arvontaan.

  • Tuulis

   Ihana palkinto! Ohuet ja latteat hiukset täälläkin, hiuksia lähtee jatkuvasti pestessä, värjätessä ja hiuksia laitettaessa.

 • Noora

  Kuulostaapa täydelliseltä sarjalta erittäin ohuille hiuksilleni! Olen itsekin kamppaillut näin syksyn myötä hiusten ohenemisesta ja olen myöskin päätellyt sen johtuvan tiettyjen ravintoaineiden puutoksesta sekä stressiaallosta muutama kuukausi takaperin. Olen luvannut itselleni pitää kerran viikossa hiustenhellimispäivän, jonka aikana teen myös esim. hiusnaamion lisäksi kasvonaamion sekä jalkakylvyn kynttilänvalossa :-)

 • Lara

  Mukana arvonnassa!

 • Jenna

  Kuulostaa mahtavalta sarjalta ja hyvin koostettu postaus, sain paljon uutta tietoa hiuksiin liittyen. :)

 • Riikka

  Kiitos tuotevinkistä! Itselle tämä sarja olisi uusi tuttavuus, mut nyt talven tehdessä tuloa myös hiukset kaipaisivat enemmän kosteutusta ja hoitoa.

 • Essi

  Itselläni on myös hyvin tyypillinen suomalainen hiuslaatu – ohut, hento, lässähtävä ja helposti takkuuntuva. Olisi kivaa päästä kokeilemaan uusia tuotteita, että miten ne oman kuontaloni kanssa toimisivat!

 • Hanna

  Ihana arvonta!

 • Riiti

  Kiinnostava sarja, mukana arvonnassa.

 • Saila Kuutti

  Minulla on ilokseni edelleen paksut ja vahvat hiukset, vaikka olen jo 53v. Hiukseni kaipaavat kosteutta ja suoristusraudan käytön vuoksi myös jotain tehohoitoa. Löytyyköhän tästä Ainoa-sarjasta?

 • KatiS.

  Mukana arvonnassa. 😊 Itselläni on samanlainen hiuslaatu kuin sinulla, paljon tukkaa mutta hennot ja suorat hiukset jotka latistuvat.

 • Johanna

  Vaikuttaa tosi hyviltä tuotteilta. Mukana arvonnassa:)

 • Emma

  Hiustyyppi kuulostaa tutulta itsellenikin. Ehdottomasti mukana!

 • Jen

  Mukana arvonnassa. Mullakin ulkomailla asuessa pääsi paino nopeasti tippumaan ja edelleen lähes 1v jälkeen korjaillaan vaurioita myös hiuksissa. Ihana kun järjestät laadukkaita arvontoja blogissasi. Muutenkin sun teksteistä saa aina paljon inspiraatiota!

 • Marja

  Sulla on niiin upeat hiukset! Täytyy koneilla tuota cutrinin sarjaa! Itselläkin tuntuu olevan niin helposti takkuuntuvat supisuomalaiset hiukset 😅

 • Sanna

  Mukana :) AINOA-sarja kiinnostaa kovasti!

 • Hanna Riikka

  Hei! Mahtavan kuuloisia tuotteita! Olen myös viime aikoina taistellut hentojen, ja nyt syksyn tullen erityisesti myös takkuuntuvien ja sähköistyvien hiusteni kanssa. Mukana arvonnassa :)

 • Jasmine

  Mukana arvonnassa, omaan juuri kuvaamasi hiuslaadun, joka takkuuntuu helposti. Olisi kiva kokeilla jos näistä tuotteista olisi apua!

 • Ella

  Olisipa kiva päästä kokeilemaan.. Itseänikin on usein hiusten kunto mietityttänyt!

 • Eveliina

  Hento hiuksisena sarja kiinnostaa☺️

 • Jenni

  Ainoa-sarjan tuotteet kiinnostavat kovasti. 😊

 • Noora

  Hyvä teksti 😊 olisi kyllä ihana päästä testaamaan näitä!

 • JW

  Moikka! Hyvä postaus ja tuotteet vaikuttavat todella mielenkiintoisilta! Mielelläni kokeilisin sarjan tuotteita itsekin. Mukana arvonnassa siis!

 • juppe

  mukana!

 • Laura

  Joka kuukausi uutta shampoota kokeilevana hiuspohja kroonikkona kiinnostaa kovasti Cutrinin sarja.

 • RebelUnderCover

  Tuo syväpuhdistava houkuttaa. Vesijohtovedessä on paikkakunnallani niin paljon rautaa, että sen poistamiseksi olisin valmis kokeilemaan lähes mitä tahansa – se kun vaikuttaa kampaajalla värin lopputulokseen ja kestoon.

 • Kaisa

  Mulla on jo sarjan kosteuttavashampoo ja korjaava hoitoaine testissä, mutta tehohoitoa ja jätettävää hoitsikkaa kaipaan testattavaksi.. korjaava shampookin vois olla kokeilemisen arvoinen-mutta ihan huipulta vaikuttaa kaikki!

 • Sandi Österlund

  Ihana CUTRIN; hiukset korppuiset vielä kesän jälkeen, tämä olisi pelastus!!! JES, mukaan arvontaan, upeat tuotteet!!<3!

 • Riitta Ahola

  Nyt tarvittais kunnon tuotteet hiuksille jotka harvenee huimaa tahtia.

 • Leena

  Urban Escape syväpuhdistava shampoo ja tehohoito kuulostaa mulle sopivilta aineilta.

 • Senja

  Tosi kiinnostava teksti! Mukana!

 • Katja

  Mukana!

 • Senja

  Tosi kiinnostava teksti! Mukana! 😍

 • Sina

  Jostain syystä hiukset ohentuneet hirveästi viime aikoina. Tämä tulisi tarpeeseen.

 • Miia

  Mukana ollaan. Cutrinilla on hyviä tuotteita :)

 • Leena

  Hyviä vinkkejä :)

 • Meliina

  Kuulostaa tehokkailta tuotteilta :)

 • klaara

  Osallistun arvontaan. Jospa voittaisin ja voisin saada jotakin ryhtiä ohuisiin hiuksiini. Sairauteeni saamat hoidot veivät kaikki hiukseni, mutta onneksi kasvoivat takaisin, tosin ohuempina kuin ennen.
  Mukavaa syksynjatkoa!

 • Emmi

  Mulla hiusten kuntoon on merkittävästi vaikuttanut hyvä hiusharja! Huomasin yhden blogipostauksen ansiosta, että Tangle Teezer todellakin katkoo latvoja. Vaihdoin tosi laadukkaaseen luonnonharjas-nylonpiikki – harjaan, ja sekä päänahka, että pituudet tykkää.
  Mä myös kuivaan aina hiuksen tehokkaalla viileäpuhalluksella koska itsestään kuivuva pitkä painava hius venyy ja vaurioituu.
  Hiustenhoitotuotteina käytössä hellävaraista luonnonkosmetiikkaa ja öljyhoito ja hieronta hiuspohjalle ennen pesua. Suosittelen kokeilemaan Khadin tuotteita.
  Ravinnosta, stressistä ja lämpökäsittelystä oon kyllä samaa mieltä.

  Arvontaan en halua osallistua, mutta toivottavasti vinkeistä on hyötyä ☺️

 • Luissara

  Mukana. Minulla on kuivat, rasittuneet, värjätyt hiukset joita lähtee runsaasti nyt stressin ja masennuksen takia.

 • Heidi

  Kiitos hyvistä vinkeistä! Itse samojen asioiden kanssa painivana ja Cutrinin tuotteita ikinä käyttämättömänä aion kyllä laittaa ne testiin, suosi onnetar tai ei 🤗

 • Tytti

  Ihanat tuotteet, joten tietysti haluan olla mukana arvonnassa.

 • lotta

  oon aina hoitanut mun hiuksia aika huolettomasti, joten tällainen paketti saattais kyllä olla tarpeellinen :)

 • Kielo

  Mukana arvonnassa!

 • Hanna

  Toi cutrinin ainoa sarja kuulostaa todella lupaavalle!

 • Riikka

  Mukana arvonnassa! :)

 • Jonna

  Kuulostaa kivalta sarjalta!

 • Outi

  Mukana arvonnassa. Kiinnostaisi tuo Ainoa-sarja kun ohuet hiukset.

 • Inka

  Ihana arvonta, mukana :)! Opti MSM:ää olen kokeillutkin ja uskallan suositella myös!

 • Sanna

  Ostin tuota hiusmaskia ja sillä tulee ihanan sileät ja pöyheän tuntuiset hiukset. Olisi kiva päästä kokeilemaan,toimiiko muut tuotteet oikeasti yhtä hyvin suomalaiseen tukkaan.

 • ViiviT

  Osuipa sopivasti kun shampoo just viikonloppuna loppui! :) Mukana siis!

 • Sara

  Osallistun arvontaan!😍

 • Erika

  Olen jo harkinnutkin kyseisiin tutteisiin satsaamista mutten vielä raaskinut😊 joten kyllä, ehdottomasti mukana!

 • Mirka

  Mukana arvonnassa :)

 • Kiia Mäntynen

  Nämä vaikuttaa ihanilta, mukana! 😍

 • Pauliina.K

  Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

 • Mirca Seppänen

  Mukana ihanassa arvonnassa!

 • Outiju

  Cutrin on lemppari hiustenhoitomerkki. Ainoasarjan hoitoaineen ostinkin jo testiin. Mukana arvonnassa.

 • Kirsti Rämö

  Sarja kiinnostaa.Iän myötä on ollut vaikea löytää sopivaa shamppoota ja hoitoainetta.

 • MR

  Oi miten ihana arvonta! Mukana ollaan :)

 • Elise H.

  Mukana ihanassa arvonnassa, hyvät hiustuotteet kiinnostaisivat. Itselläni on kovin ohuet ja ryhdittömät hiukset.

 • Arja

  Kiinnostaa kokeilla!

 • hande

  Tarpeeseen tulis!

 • Marika

  Hyviä vinkkejä, kiitos😊

 • sari

  Mukana arvonnassa

 • Miia

  Mukana! Nuo tuotteet tulisi kyllä tarpeen ja haluaisin kokeilla

 • Katariina

  Mukana!

 • Katariina

  Kiinnostava tuote :)

 • Marine

  Minulla on oikukkaat, luonnonkiharat kuivat hiukset. Mukava olisi päästä kosteuttavia tuotteita kokeilemaan.

 • Juuli

  Mukana!! :) Ihana tuo mekko.

 • Lilyyy

  Meillä taitaa olla samantyyppinen hiuslaatu, joten mielelläni kokeilisin tätä Ainoa-sarjaa :) Olen muutenkin tykännyt Cutrinin tuotteista.

 • Ni.a

  Ehdottomasti mukana kilpailussa 🙂

 • Elina

  Pitäisi kokeilla näitä. Mukana arvonnassa!

 • Piia Heikkinen

  Mukana arvonnassa. Hiukseni ovat ohuet, liukkaat ja hennot.

 • Viivi

  Mukana arvonnassa, kiinnostaisi kokeilla näitä tuotteita

 • Sonja

  Mukana arvonnassa! Tarkoitus on ollutkin tutustua kyseisiin tuotteisiin.

 • Minna

  Mukana ehdottomasti :) Tarve olisi!

 • Nonna

  Näitä tuotteita olis kyllä tosi kiva päästä testaamaan, mukana arvonnassa! :)

 • Veera

  Hiukset kaipaisi hoitoa.

 • meri

  Kiinnostaa kovasti. Hakusessa on uudet tuotteet, tuntuu että en ole löytänyt sopivia tuotteita hiuksilleni, joten tämä tuotesarja kuulostaa todella hyvälle.

 • Mari

  Mukana :)

 • aino

  Kiinnostaisi todellakin kokeilla tuotteita, kun omistan hyvin ohuen ja lättänän tukan !:)

 • Kia

  Mukana arvonnassa! :)

 • tiiu

  Mukaan! Omaan itsekkin tyypilliset suomalaiset hennot hiukset.

 • Lisko

  Voi vitsi, tämä olisi huippu. Pitää myöntää, että hiustenhoidossa menen täysin sieltä, mistä aita on matalin. Pahasti laiminlyöty kauneuden ja hyvinvoinnin osa-alue itselläni.

 • SANNI

  Mukana!

 • Lau

  Oi ihana arvonta! Just tänään tuskailin, että tarvitsisin uudet shampoon ja hoitoaineen, kun nykyisten kanssa tuntuu ettei hiukset tule kunnolla puhtaaksi, tai ainakin rasvoittuvat supernopeasti ja näyttävät sameilta… olisi ihana päästä kokeilemaan näitä!

 • Erika

  Mukana arvonnassa! Mulla on aina ollut tosi ongelmallinen tukka. Periaatteessa aika paksu, mutta hiukset ovat ohuita ja katkeilevat. Lopputuloksena on röllitukka, jossa on eripituisia hiuksia ja näyttää aina vähän huonosti hoidetulta, vaikka yritän olla hellävarainen hiustenhoidossa.

 • Heinik

  Mukana! :)

 • Henna73

  Ihanan kuuloisia tuotteita :) siispä mukaan arvontaan

 • Hannnna

  Olisi ihana löytää omille hennoille hiuksille vihdoin sopivat täsmätuotteet :) jos onni ei nyt potkaise, niin täytyy ehkä itse ostaa ja kokeilla

 • Eeva

  Kuulostavat hyviltä tuotteilta, mukana!

 • hilkka

  Mukana, vaikuttaa hyvältä sarjalta. Cutrinin tuotteet ovat ennestään tuttuja, mutta näitä en ole vielä kokeillut :)

 • Henni

  Mukana arvonnassa 😀

 • piitu

  Mukaan! Cutrinia tuli aikoinaan käytettyä paljonkin mutta nyt olen jostain syystä siirtynyt muihin tuotteisiin. Kiinnostaisi kyllä kokeilla!

 • sarita

  Itse käytän biotiinia kun välillä tuntuu että hiuksia lähtee liikaa. Mukaan arvontaan.

 • Susu

  Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

 • Minna

  Mukana :) Olisi ihana päästä kokeilemaan näitä.

 • juppe

  mukana ollaan!

 • Liina

  Jos vielä ehtii mukaan arvontaan!! Kuulostaa houkuttelevalta

 • Milla

  Osallistun :)