Päiväretki Trentiinoon – hämmästyttävä Lago di Tovel

06.10.2018 / ,

Mitä teidän lauantai-iltaan kuuluu? :) Itse käsittelen ja järjestelen tässä valokuvia sekä samalla kuuntelen Kiira Korven uutta kirjaa. Vaikuttaa tosi hyvältä! Lauri lähti Milanoon hakemaan porukoitaan niin vietän iltaa yksin… Mikä tarkoittaa äänikirjaa (en tykkää käyttää kuulokkeita) sekä taloa täynnä kynttilöitä (joita Lauri ei yleensä niin fiilistele, koska tulee muka liian kuuma?!).

Eilen teimme päiväretken suuntaan, jossa en ole vielä koskaan käynyt. Ajoimme pari tuntia suuntaansa Trentiinoon, Lago di Toveliin. Mukanani oli parin kamppiksen kuvauskamat ja kävimme myös Cles:in keskustassa lounastamassa. Olin vielä perjantaina hyvin skeptinen, jaksanko lähteä mihinkään, kun Lauri tämän idean heitti. Olen taas aika paljon menossa ja vaikka se onkin tosi kivaa, niin syö myös energiaa. Nyt olin kuitenkin tosi iloinen, että menin mukaan. Upeat vuorimaisemat, täydellinen sää ja uskomattoman kirkasvetinen järvi. Ihana luontopäivä! Jos Trentiinoon suuntaatte, niin käykää vierailemassa Lago di Tovelissa… :)

     

Leave a comment

4 kommenttia

  • Taija

    Upeen näköistä! Kiitos vinkistä! Meillä on suunnitteilla ens kesälle Pohjois-Italian road trip joten jos on muita vinkkejä niin kuulisin mielelläni! :) Hakusessa mahdollisimman paljon pikkujärvi- ja vuorimaisemia ja rauhallisia pikkukyliä (ei mitään Garda-/Como-järviä), ja google ei ihan niin hyvin löydä niitä pieniä helmiä. :)

    • Vilma Peltonen

      Kiitos Taija, kiva kun kommentoit! :) <3 Oon miettinyt, että teksin kattavan postauksen nimenomaan Pohjois-Italian matkailusta, kun saan siihen liittyen niin paljon viestejä ja kysymyksiä... Ehkä kerään vielä pari kohdetta listaan, mutta aika varmasti saan tämän postauksen aikaiseksi ennen ensi kesää. :)