Joogaa ja upeita maisemia Interlakenissa

21.07.2018 / ,

Sveitsin reissullamme, vierailtuamme ensin aamupäivän Jungfraun lumisissa alppimaisemissa, otimme junan Interlakeniin. Interlaken on pieni kaupunki järvien välissä ja suosittu (aktiivi)matkakohde osittain juuri tuon läheisen Jungfraun takia. Me emme ehtineet Interlakeniin keskustaan sen enempää tutustua sillä kävelimme juna-asemalta suoraan vuoristojuna-asemalle. Mutta sen ehdimme noteerata, että järvien vedet olivat uskomattoman kauniin väriset, niin turkoosit. Olisi tehnyt mieli pulahtaa veteen (päivähän oli todella kuuma ja me pamahdettiin tänne untuvatakit päällä)! Vuoristojuna vei meidät alle 10 minuutissa Hader kulm:iin, joka on 1300 metrissä sijaitseva näköalapaikka. Uskomattoman upeat näkymät tältäkin vuorelta!

Ohjelmassa meillä oli ensin ulkojoogaa ja sitten panoraamaravintolassa illallinen. Vaikka levitimme matot ulos soran päälle, oli tämä ehdottomasti kolmesta Sveitsin reissun joogatunnista suosikkini. Opettaja oli osaava, mutta eniten teki silti tunnelma… Jos matkaatte tänne, suosittelen ottamaan eväitä ja vaikka kirjan mukaan. Olisin itse ainakin voinut nauttia paikasta aurinkotuolissa kauniiden maisemien ja liitovarjoilijoiden ympäröimänä useammankin tunnin. :)

Kiitos joogatunti kuvista ihana Viena K.! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *