Ihana, persoonallinen vihkiseremonia

13.07.2018 /

Olen saanut viimeisen 24 tunnin aikana palata kunnolla toukokuun häätunnelmaan, kun olen käynyt läpi melkein 2000 valokuvaa. Valokuvaajan työn yksi hyvä puoli: saa kuvien avulla elää uudestaan ihania hetkiä, tuntea iloa, rakkautta, liikutusta ja kiitollisuutta samalla kun työskentelee! ;) Sain tänään siis (vihdoin) käsiteltyä loppuun ystävieni hääkuvat. Kiitos uskomattoman kauniille hääparille, Suviannille ja Robinille, kun annoitte minun julkaista kuvia blogissa!

Itsestäni on aina mielenkiintoista katsoa hääkuvia, oli kyseessä sitten tuttu tai tuntematon. Nämä häät olivat kuitenkin sen verran persoonalliset, että senkin takia on ekstrakiva jakaa kuvia teille. Sulhanen on puoliksi skotti, jonka takia sulhanen, sulhasen isä sekä bestmanit olivat pukeutuneet kiltteihin. Kuvasimme häissä kahdella kameralla poikaystäväni kanssa, ja hän oli ikuistamassa miesten valmistautumista… Pukeutuminen tähän skottien perinneasuun kaikkine yksityiskohtineen oli kuulemma ”hieman” hitaampaa verrattuna peruspukuun.  Vihkiseremonian musiikista taas vastasi säkkipillinsoittaja . En edes tiennyt, että sellaisia löytyy Suomesta!

Tämän postauksen jälkeen tulossa on vielä yksi kuvapostaus itse hääjuhlasta. :)

Katso myös:
Häävalokuvaajana ensimmäistä kertaa – hääaamun tunnelmia
Hääkattaus

Leave a comment

6 kommenttia

 • Josefiina

  Voi miten kauniita kuvia taas! Olet huippu! Oletko käyttänyt näihin valmiita presettejä vai muokannut vain itse? Mitkä on tärkeimmät säädöt joita käytät tällaiseen lopputulokseen? Itse olen kokeillut tämänkaltaista jälkeä saada, mutta tuloksetta 🙈

 • Jaana

  How wonderful feeling comes true these pictures!!! Wow! I feel happy just looking at pictures.
  And how unique, creative and not common kind of wedding seremony it looks like. I really would have liked to be involved.

 • Siis käsittämättömän kaunis morsian!!! Omg tuo puku…. Voinko mennä uudestaan naimisiin??? Kukkajuttu päässä kruunaa kaiken. Rakastuin!

 • Upeita kuvia! Harmi, etten tiennyt sinusta, kun aikanaan etsittiin hääkuvaajaa ;)

 • Lilyyy

  Ah ihania kuvia ja kuinka kaunis morsian <3 Pakko kysyä mistä siskosi kaunis haalari on?

 • Instassa olenkin jo ihaillut näitä persoonallisia häitä ja niin kaunista hääparia, aivan ihania kuvia <3