Italian kuvapäiväkirja

16.05.2018 /
 

Nyt pitää lähteä ihan juuri lentokentälle, mutta tässä kuvapläjäys viime päiviltä Italiasta. Niin huikea reilu viikko takana. Ensin Marianna oli täällä, sitten Gardalla häät ja vielä pari päivää perusarkea vuorimaisemissa. Kuten kuvista näkee ruokavalio on ollut: gelatoa, proseccoa ja ravioleita sekä aina väliin joogaa, lenkkeilyä, vihersmoothieta ja kaurapuuroa. Täällä on ollut nyt hyvä tasapaino ja fiilis kaikesta… olisin kyllä voinut jäädä pidempään. Suomessa taitaa kuitenkin olla tällä hetkellä paljon lämpimämpää ja aurinkoisempaa, että sinänsä täydellinen aika palata Helsinkiin. Paluulippu tänne jo kuitenkin on heinäkuulle. :) ♥

Leave a comment

2 kommenttia

  • Miia

    Onpa ihania kuvia! En nyt muista, että mainitsitkohan joskus aikaisemmin missä päin Italiaa yleensä asustelet? Pohjoisessa? Nuo maisemat on vaan niin hienot, jotenkin niin rauhoittava vaikutus katsella noita näköaloja.

    • Vilma Peltonen

      Kiitos Miia! :) Asutaan Veneton alueella, noin tunti Venetsiasta Milanoon/Pohjoiseen päin. :)