Ensimmäiset kuulumiset Mykonokselta

21.04.2018 / ,

Saavuimme pari tuntia sitten Mykonokselle. Rakastan tätä paikkaa jo nyt, yksi kauneimmista kohteista, joissa olen ollut! Kreikka itsessään on hyvinkin tuttu… Olen ollut Ateenassa puolitoista kuukautta mallin töissä ja pari kertaa lomalla Kreetalla. Mutta Mykonos on silti jotain ihan erilaista. Tänään täällä on todella tuulinen päivä ja ulkona siksi aika viileää. Mutta sää pitäisi muuttua vielä paremmaksi ja ainakin aurinko paistaa nyt! Tässä vähän sneak peekina muutama kuva villasta, joka on viikon ajan täällä ”kotimme”. Reissu on tosiaan kuvausmatka, joten näissä olosuhteissa kelpaa kyllä valokuvata eri projekteihin. Myös blogiin sekä asiakkailleni tuotan täällä kuvia yhdessä poikaystäväni kanssa. Onko teistä joku käynyt Mykonoksella? :)

Kivaa viikonloppua kaikille! ♥

Leave a comment

4 kommenttia