Fitness24Seven uusi 2.0 konsepti

17.04.2018 /

*kaupallisessa yhteistyössä Fitness24Seven

Olen käynyt nyt pari vuotta Fitness24Seven -salilla ja minusta on ollut kiva huomata, miten ketju kehittyy koko ajan. Nyt uuden 2.0 konseptin myötä salien visuaalinen ilme paranee ja värimaailma raikastuu. Kävin pari viikkoa sitten Helsingin Kalliossa treenaamassa ja tsekkaamassa, millainen uusi konseptin mukainen sali on. Nämä kuvat ovat tästä Kaikukadulta sijaitsevasta salista ja kuten näkyy, ihanan modernilta näyttää.

Kaiken puhtauden, kirkkauden ja uutuuden lisäksi pisti silmään hauskat ja hyödylliset opasteet seinissä. Nämä uudet opasteet helpottavat navigointia kuntosalilla. Ainakin tämä Kallion sali on sen verran suuri ja tiloja useampia kahdessa kerroksessa, että opasteista on iloa.

AVAJAISTARJOUS

Nyt tänä viikonloppuna avataan myös uusi Fitness24Seven 2.0 PLUS sali Kamppiin, jota odotan kovasti. Salilla on sen verran keskeinen sijainti, että siellä tulee varmasti käytyä ja PLUS salille tyypillisesti tarjolla on myös ohjattuja tunteja. Olen käynyt Käpylän salilla testaamassa joogatunnin, ja samoja tunteja tulossa kuulemma Kamppiinkin. Salin avajaisten kunniaksi Fitness24Seven myy paikan päällä 200 kpl jäsenyyksiä tarjoushintaan 9.90 €/kk. Tämän jälkeen jäsenyyksiä myydään hintaan 14,90 €/kk. Tarjoushinta on voimassa ensimmäisen 12 kuukauden ajan. Kannattaa siis hyödyntää tilaisuus ja käydä viikonloppuna tutustumassa uuteen saliin. Lisää Kampin PLUS kuntokeskuksen avajaisista aukioloaikoineen voi lukea täältä.

Kallion ja Kampin salien lisäksi 2.0 konsepti on jo tuotu mm. kahteen saliin Oulussa, Kotkassa ja Vantaan Tikkurilassa. Lanseerauksen yhteydessä julkaistiin myös uudet verkkosivut ja puhelinsovellus helpottamaan tuntien varausta ja palveluiden käyttöä. Itse tykkään, että koko konsepti on hyvin itsenäinen. Apua saa tarvittaessa ja aina paikalla ollut henkilökunta on ollut tosi ystävällistä ja helposti lähestyttävää. Silti minulle on etu, että voin sormenjälkitunnisteella mennä koska vain salille ja treenata rauhallisessa ympäristössä.

Pikkuveljeni laittoi yksi päivä viestiä ja kysyi, mitä mieltä Fitness24Sevenistä olen. Lopulta hän päätyi myös jäsenyyteen ja tässä onkin syitä, miksi eritoten ketjua voin suositella…

MIKSI MIELESTÄNI FITNESS24SEVEN ON HYVÄ VALINTA?

•ympärivuorokautiset aukioloajat
•kätevät sijainnit – useita saleja ympäri Suomea ja muuta maailmaa
•kohtuulliset hinnat eikä tarvitse sitoutua pitkäksi aikaa
•naisille omat salit kuntokeskuksissa
•PLUS-keskuksissa myös tasokkaita ohjattuja tunteja
•Koko ajan uusia saleja tulee ja on tulossa. Varsinkin kaikki uudemmat salit todella raikkaita, hienoja ja toimivia.

LUE MYÖS AIHEESEEN LIITTYEN BLOGISTANI:

Fitness24Seven Seinäjoki

”Tämä Ruotsista lähtöisin oleva kuntosaliketju on nopeimmin kasvava kuntosaliketju Pohjoismaissa ja nyt salilla ensimmäistä kertaa vierailtuani, en ihmettele ollenkaan miksi. Odotin tosiaan jotain pelkistettyä paikkaa, jossa olisi vain kaikki oleellinen ja johon mennään pumppaamaan rautaa, ei viihtymään…”

Salitreenit & Matkustaminen

”Tämän vuoden aikana olen treenannut viidellä eri Fitness24Seven –salilla. Tuntuu, että missä vain olen, on aina ketjun sali lähellä. Fitness24Seven kuntokeskuksia on yhteensä yli 240 Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa. Ja koko ajan tulee lisää. Esimerkiksi loppuvuonna ketju avasi ensimmäisen salinsa Kolumbiaan ja keväällä uusi sali nousee Thaimaan Bangkokiin. Samalla kortilla voi treenata missä vain.”

Joogaa kuntosalilla

”Kävin Käpylässä Fitness24Seven PLUS salilla testaamassa Elina Gustafsonin pitämän Power Yoga –tunnin. En edes huomannut, etten ole joogastudiolla. Tunnin jälkeen olo oli ihana ja pirteä. Ryhmäliikunta on oiva tapa puskea itseä tekemään huomaamattakin, jotain mistä tulee itsekseen helposti luistettua.”

Leave a comment

2 kommenttia