Eilinen gaala-asu

15.04.2018 /

blazer / Gina Tricot
top / Gina Tricot
pants/ Malaikaraiss
shoes / Tamaris
bag / Filippa K.

Vietettiin eilen päivää Monan kanssa ja käytiin illalla kääntymässä Inspiration Blog Awards gaalassa. Tiesin viime vuodesta, että gaalassa pukukoodi on hyvin väljä – osa on iltapuvuissa, osa farkuissa. En siis todellakaan stressannut lookistani ollenkaan. Edellispäivänä käydessäni pressitoimistossa muissa asioissa, katsoin, jos löytäisin itselleni asun lainaan. Kaikki laukkua lukuun ottamatta ovat siis lainassa – pitsiliivit vielä jakun alla Monalta lainattu. Vaikka olen klassinen pukeutuja ja pinkkejä housuja ei ehkä omasta kaapistani löytyisi, niin viihdyin asussa hyvin. Se oli sopivan rento eiliseen fiilikseeni. Minusta juhliin on kiva pukeutua astetta räväkämmin tai rohkeammin. En tiedä johtuuko se malliajoista (ja siitä, että olen nähnyt itseni niin monissa eri lookeissa stailattuna), mutta en tunne oloani vieraaksi oikeastaan missään tyylissä. Punk, rock, romanttinen, boheemi, klassinen, sporttinen, värikäs, musta… mikä tahansa käy.

Nyt kun juhlasesonki on alkamaisillaan, haluan muistuttaa, että kannattaa vierailla siskon, äidin tai ystävän vaatekaappilla ensin. Juhlavaatteet ovat usein harvemmassa käytössä, mutta niihin saa uppoamaan mukavan summan rahaa, jos aina haluaa jotain uutta. Juuri edellisessä postauksessa sanoin, että olen vähän huono ostamaan kierrätettynä vaatteita, vaikka haluaisin tässä petrata… Mutta vaatteita ja asusteita lainaan kummassakin roolissa sen sijaan aika usein ja minusta se on superkätevää! :)

Haluaisin myös tässä postauksessa kysyä teiltä vähän mielipidettä… Ollaan bloggaajakavereiden kanssa puhuttu paljon bloggaamisen ja somen muutoksista. Siinä, missä me ammattibloggaajat ennen päivitettiin blogia kymmenenkin kertaa viikossa, on tahti muuttunut ihan toiseksi. Vuonna 2015 postasin 51 kertaa elokuussa, nyt viime kuussa postasin ”vain” 14 kertaa, mikä taitaa olla blogihistoriani vähiten. Silti someen tulee käytettyä enemmänkin aikaa, mikä tarkoittaa sitä, että postaukset ovat pidempiä ja huolellisemmin tehtyjä sekä sitä, että blogin lisäksi esimerkiksi instagram on iso osa tätä työtä. Mielestäni kaikella on puolensa ja minulle sopii hyvin harvempi postaustahti, jolloin voin paneutua tarkemmin postauksen kuviin/tekstiin. Kuitenkin nykyään minulla jää paljon valokuvia käyttämättä. Tuntuu välillä, etten ehdi postata reaaliajassa paljoakaan blogiin ja siksi tällä viikolla olen koittanut tehdä muutamia tällaisia nopeampia postauksia.

Olisi kiva kuulla, että kumpi teille edustaa eniten blogia, jota haluatte lukea: huolella ja ajatuksella tehdyt postaukset, jossa selkeä teema. Vai tarinan jatkuminen: se, että bloggaajan yksittäisen postauksen sisältö ei ole niin justiinsa, koska blogia tulee luettua kokonaisuutena, jos se päivittyy tiuhaan. Luetteko te lähes kaikki blogipostaukseni vai silloin tällöin vain postauksen sieltä täältä?! Tätä olen pohtinut viime päivinä. Alexakin kirjoitti blogien tulevaisuuteen liittyvän postauksen, jonka voi lukea täällä ja ehkä sekin herätteli minua kysymään teidän ajatuksia. :)

Rentoa sunnuntai-iltaa! ♥

Leave a comment

13 kommenttia

 • Mintsu

  Ehdottomasti juuri sinun blogissasi huolella ja ajatuksella tehdyt postaukset vaikka se tarkoittaisikin harvempaa tahtia. Kiitos upeasta blogista <3

  • Vilma Peltonen

   Kiitos paljon Mintsu, kun kommentoit! <3 Kiva, kuulla teidän mielipiteitä! :)

 • Haidi

  Harvempi tahtii uppoaa tänne hyvin! Postaukset tulee useammin luettua ja pohdittua. Tiuhassa tahdissa saattoi kurkata kuvan ja otsikot tai skipata postauksen kokonaan! Tähän vaikuttaa varmasti myös insta, jonka kautta on helppo seurata sitä reaali aikaa :) tällöin blogista kaipaa jotain konkreettisempaa!

  • Vilma Peltonen

   Kiitos hyvästä kommentista ja näkemyksestä! :) Kuulostaa aika samalta, miten itse blogeja luen. :)

 • Mariem

  Itse tykkään lukea postauksia harvemmin kuin useammin, joissa on jokin ajatus. Seuraan useampaa laadukasta bloggaajaa (kuten sinua :D) mielummin kuin paria, jotka postaavat tiheästi. Silti ehdottomasti on kiva lukea myös ”kevyempiä” postauksia, nekin voi toteuttaa huolella vaikka kyseessä olisikin asuesittely tai ravintolavinkki.

  Heti kuvia katsoessa mietin, että onpa aivan ihana asu! Kiva ettei aina ole mekkoja ja kevyen raikkaat värit kevääseen, näytät tosi hehkuvalta. Punaiset housut uskomattoman hyvät, ehkä täytyy itsekin sovittaa.

  Aurinkoa kevääseen <3

 • AnniM

  Luen lähes kaikki postaukset, mutta jos on vähänkään kiire ja näen, että postaus on kilometrin mittainen, selaan sen huolimattomasti läpi.

  Itse tykkään myös hiukan lyhyemmistä postauksista, sillä ne on helppo lukea myös kiireisenä päivänä. Kaiken ei aima tarvitse olla tarkkaan pohdittua ja syvällistä.

 • s

  Todella hieno asu! Itse luen yleensä kaikki postaukset ja tykkään juuri huolella ja ajatuksella tehdyistä! Sinulla on upea blogi!

 • Emmi

  Tykkään sekä pidemmistä, pohtivammista postauksista että lyhyemmistä, ei-niin-huolitelluista ja arkisemmista postauksista. Toisaalta myös minulla lukijana huomio on selkeästi siirtynyt enemmän somen puolelle. En nykyään ehdi lukea blogeja läheskään niin paljon kuin ennen ja iltaisin työpäivän jälkeen tietokoneen avaaminen ei vain houkuta. Instagramia selaankin sitten enemmän ja esim. instastoryjen kautta saan paljon iloa ja inspiraatiota päiviini. Minun näkökulmastani on siis kivempikin, että bloggaajat käyttävät nykyään paljon aikaa ja vaivaa some-tilien päivittämiseen, vaikka se sitten tarkoittaisikin vähän harvempaa postaustahtia itse blogin puolella. Tähän liittyen arvostan toisaalta myös blogin osalta sitä, että lukeminen on helppoa myös puhelimella (sekä teknisen toteutuksen että tekstin sisällön ja asettelun yms. osalta). :)

 • Annika

  Luen jokaisen postauksen, joten harvempi julkaisutahti sopii oikein hyvin. Pidän siitä, että postaukset ovat suunniteltuja mutta myös spontaaneista pienemmistä postauksista.

 • Mari

  Luen sun jokaisen postauksen ja odotan aina seuraavaa innolla. Lyhyetkin jutut on kivoja, ja erityisesti etsin inspiraatiota omaan arkeen, eli esim ihan arkisetkin (nätit) kuvat terveellisestä ruoasta kiinnostaa!

 • 🌸🌸🌸

  Hei Vilma onko sulla mitään vinkkejä kuinka saada aineenvaihdunta paremmaksi ja keho pois säästöliekiltä? :)

 • 🌸🌸🌸

  Tykkään erityisesti lukea sun hyvinvointi ja muoti postauksistasi!!