SS18 Adidas x Stella McCartney lanseeraus Lontoossa

13.04.2018 / ,

Syy tämän viikon pikavisiitilleni Lontooseen oli Adidaksen tapahtuma, jossa lanseerattiin Stella McCarteneyn ensi kevään mallisto! Tässä yllä kuvassa meidän Nordic-porukka (Adidaksen Emelie oli vielä kameran takana). Oli kyllä tosi hauska reissu ja oli kiva päästä reissun aikana tutustumaan Ruotsin ja Tanskan Adidas-lähettiläisiin. :)

Tässä olimme matkalla Adidaksen illan tapahtumaan. Tuo keltainen paita päällä on myös Stellan uutta mallistoa. Koko tämän neljän vuoden ajan, kun olen tehnyt tiivistä yhteistyötä Adidaksen kanssa, olen juuri eniten fanittanut Adidas by Stellan McCartenyn vaatteita. Vaikka kyse onkin treenivaatteista, ovat nämä aina persoonallisia ja sopivat hyvin katukäyttöön.

Tämä kuva nyt ei liity mitenkään tapahtumaan, mutta jotenkin sopivasti hotelliamme vastapäätä oli tällainen…

Adidas huomio nykyään hyvin ekologisia arvoja ja käyttää esimerkiksi Parley tekniikkaa, jossa muovi kerätään rannoilta ja hyödynnetään kenkien tekoon. Jokainen varmasti tietää, miten iso ongelma muovijäte on ja miten sitä on kertynyt meriin, joten minusta tämä on hieno askel! Stella McCartneyn kestävistä arvoista voi lukea täältä: sustainability.

Tuossa kuvan seinällä näkyy joogavaatteita. Sininen pitkähihainen on esimerkiksi ihan yksi oma lempparini, siinä selkä on kauniisti auki.

Meille oli merkitty valmiiksi eteen paikat ja vaikka olinkin lähes eturivissä, niin meni hetki tajuta tilanne. Stella McCartney ilmestyi kolmiulotteisena liikkuvana ja puhuvana hahmona eteemme ja oli täysin elävän näköinen. Todellisuudessa kyse oli hologrammivideosta. Ihan älytöntä tämä nykytekniikka. Ennen treenin alkua, saimme myös yksitellen käydä simulaattorissa, jossa meidän treeniä kuvattiin 30 sekuntia ja tämän jälkeen lähetettiin meille mailiin. Kun katsoimme videon puhelimelta apuvälineen kanssa, näimme sen kolmiulotteisena puhelimen päällä.

Adrienne Herbert (@adrienne_ldn) juonsi tapahtuman ja paikalle saapui New Yorkista myös huippumalli ja malliston kasvo Karlie Kloss (@karliekloss). Harvoin sitä tulee tällaisessa seurassa treenattua. :D

Itse treeni tietysti tapahtui myös hologrammi-ohjaajan johdolla. Julie Nelson (@jawsnelson) oli kyllä itsekin paikalla treenaamassa, mutta tämä tulee kyllä varmasti olemaan niin tulevaisuutta… 2-ulotteisen videotreenin sijaan kolmiulotteinen ohjaaja on huomattavasti aidompi ja liikkeet hahmottaa ihan kuin olisi oikea ohjaaja edessä.

Treenin jälkeen jäimme vielä välipalalle. Oli muuten äärettömän tehokas treeni. Kehonpainotreeni, jossa oli paljon tuttua nyrkkeilystä, meni supernopeasti – olin kai niin tapahtuman ja valokuvaamisen huumassa. Nyt jälkikäteen vasta olen tajunnut, että tuli kyllä treenattua todella kovaa, koska varsinkin eilen jalat ja pakarat olivat niin kipeät, että hyvä kun kävelemään pääsi.

Onneksi mukana oli varsin sporttista porukkaa… Kun oli sovittu seuraavalle aamulle treffit hotellin kuntosalille parin tytön kanssa, en päässyt luistamaan treenistä väsymyksestä huolimatta. ;)

Keskiviikkona aamutreenin ja hotelliaamupalan jälkeen suuntasimme tutustumaan Adidas Studiolle (152 Brick Lane). Studiolla on mahdollisuus osallistua ilmaiseksi todella monipuolisille tunneille huippuopetuksella, nähdä Adidaksen ajankohtaisia mallistoja ja syödä terveellistä välipalaa studion kahvilassa. Kaikin puolin kiva paikka, jonka tapahtumia pitäisin kyllä silmällä, jos viettäisin enemmän aikaa Lontoossa!

Heh, ei ihan treeniin sopivimmat vaatteet, vaikka Stellan uuden malliston kengät olikin jalassa. Kuvan otti suomalainen Kia (@kiaallinen), joka työskentelee studiolla. Olin reissussa ainoana suomalaisena, joten oli kiva päästä täällä puhumaan vähän suomea. :)

Teen vielä oman postauksen Lontoon reissun muista kuvista/vinkeistä… jotenkin yllättäen tuli räpsittyä kuvia taas ihan kaikesta. :D

Mukavaa viikonloppua! :)

Leave a comment

2 kommenttia