Treenikuulumisia

10.04.2018 /

Istun tässä lentokoneessa matkalla Lontooseen. Ajattelin, että voisin pitkästä aikaa kirjoitella vähän treenikuulumisia, sillä nyt Suomeen muuton seurauksena on tullut treenattua vähän eri lailla…

No ensinnäkin kiireiden keskellä treenit ovat selvästi jääneet vähemmälle, mutta vähitellen tässä on palattu arkeen ja päästy vauhtiin. Olen miettinyt kiitollisena, että onneksi myös työni mahdollistaa treenejä. Nyt tällä viikolla on 2-3 treenit, jotka kuuluvat pressitilaisuuksiin. Tämän seurauksena tulee tehtyä myös itselle uusia juttuja, joka on ihan parasta! Täällä Lontoossa on myös erikoiset treenit luvassa, mutta en itsekään vielä tiedä kovin tarkasti, mitä tuleman pitää, joten kerron myöhemmin lisää. Kyseessä on kahden päivän pikavisiitti Adidaksen vieraana ja takaisin olen keskiviikko yönä. Torstaina aamu alkaakin sitten Relovessa pilateksella, jonka jälkeen järjestän sinne kasan vaatteita ja asusteita myyntiin!

Miten sitten olen kuluneen kuukauden aikana liikkunut? Olen tehnyt kävelylenkkejä, yhden juoksulenkin, kotona syvävenyttelyä, aamujoogarutiineja ja pari kertaa olen käynyt salilla. Viimeisimmällä kerralla aloitin taas Eevskun nettiohjelman treenit – nyt uusilla ohjelmilla. Tuttuun tapaan tykkäsin kovasti ja odotan, että pääsen testaamaan jalkatreenin seuraavaksi. Lisäksi olen käynyt kerran BAY Helsingissä reformer pilateksessa, joka oli taas aivan ihanaa. Muistatteko, kun kirjoitin laitepilateksesta täällä?! Yritän ottaa tämän myös kerran viikkoon mukaan, nyt kun Helsingissä asuessa tähän on mahdollisuus.

Kuukauden erikoisin treenipäivä oli kuitenkin Långvikissa. Ehkä Instagram Storista osa näkikin, kun videoin sinne paljon kehonpainotreenileirin aamupäivää, johon osallistuin… Tankotanssin moninkertainen maailmanmestari Oona Kivelä kutsui minut muutaman muun mediahenkilön kanssa vierailemaan Oona K. camp -kehonpainotreenillä. Ihan huippu kokemus, kun pääsi maailmanluokan valmentajien opastukseen ja näkemään livenä heidän käsittämättömiä taitoja. Alkulämmittely tehtiin TFW:n perustajan Johanneksen kanssa. Tämä alkulämmittely meni kyllä ihan lyhyestä treenistä ja oli tosi inspiroiva kokemus. Sen jälkeen oli tankotanssia Oonan ja Cirque du Soleil:in soolotanssijanakin vuosia esiintyneen Jenyne Butterfly opetuksessa. Tästä jatkui Street Workout tunti New Yorkista tulleen Barstarzz ryhmään kuuluvan Edward Checon kanssa. Päivä päättyi Santeri Koiviston käsilläseisonta treeniin. Muistan kun melkein kymmenen vuotta sitten ihailin Santerin taitoja telkkarista Talent Suomessa. Moni on pyytänyt käsilläseisontavinkkejä ja nyt Santerin opetusten jälkeen, voisin näitä vaikka lähiaikoina tänne kootakin. :)

Mitä teidän treenirintamalle kuuluu?

En ole varma ehdinkö Lontoosta päivittää blogia, mutta IG Storyn puolella ainakin voi seurata, mitä reissu pitää sisällään.  Kivaa päivää! :)

Leave a comment

1 kommentti

  • A.K.

    Ihanan monipuoliselta kuulostaa sun treenit! Itselleni oli todella kiireinen ja stressaava loppu- sekä alkuvuosi ja ajoin oman kroppani todella huonoon kuntoon, myös syömisen suhteen.. tein kolmivuorotyötä ja samaan syssyyn oli edessä muutto ulkomaille. Olin ennen muuttoa aivan loppu ja itseasiassa ennen Suomesta lähtöä minulla epäiltiin vielä veritulppaa koska verenpaineeni oli korkea, samoin syke heitteli missä sattui. Kun muutin tänne englantiin, oli poikaystävä vastassa (ei oltu nähty yli 3kk) ja hän kertoi minulle jälkeenpäin, että ei ole koskaan nähnyt mua niin ”sairaan” näköisenä. Huh, onneksi tuo on nyt takanapäin… nyt olen paljon vapautuneempi ja treenit kulkee!! Käyn kävelemässä ainakin joka toinen päivä ja lisäksi pelataan sulkapalloa, uidaan, käydään salilla ja spinning-tunneilla :) elämäkin tuntuu taas niin paljon paremmalta kun on kroppa kunnossa <3

    Ihanaa kevättä sulle ja kiitos monipuolisesta blogista!