Viikoksi Thaimaahan

06.03.2018 / ,
 

Terkkuja Dohan lentokentältä! Täällä ollaan minä, Arttu ja kaksi norjalaista bloggaajaa, sekä kaksi tanskalaista toimittajaa. Ruotsalaiset ovat vielä jossain tulossa. Kohta matka jatkuu Thaimaahan, jonne siis suuntamme pressimatkalle pääyhteistyökumppaneina Qatar Airways, Bangkok Airways ja Thaimaan turistiministeriö. Aluksi lennämme Chiang Maihin. Tutustuin tähän selvästi nosteessa olevaan kaupunkikohteeseen viime marraskuussa ennen kuin valitsimme lähteä Meksikoon. Kahvilakulttuurista kuuluisa ja diginomadeiden suosiossa oleva Chiang Mai jäi kuitenkin mieleeni ja ajattelin, että joskus tänne reissun tekisin. En olisi uskonut, että minulla tulee tilaisuus päästä kaupunkiin näin nopeasti. Puolessa välissä reissua lennämme Phukettiin loppuajaksi. Matkan ohjelma vaikuttaa superihanalta ja kiinnostavalta. Ainakin alku lupaa huikeaa kokemusta, porukka on kiva ja lentomme Qatar Airwaysin business-luokassa jo itsessään oli aikalailla elämys.  :)

Tällä viikolla voi olla, että blogissa siis vähän hiljaisempaa, mutta instagrammistani (sekä Artun @mustarttu) instasta voi seurata matkaamme. Nämä postauksen kuvat ovat vielä Meksikon reissulta Sian Ka’anista. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *