Venetsiapäivän asu ja uusi lempilaukku

18.02.2018 / ,
   

jacket/ Massimo Dutti
dress / COS
scarf /& Others Stories
sunnies / Chanel
shoes / Zara
bag / Little Liffner

Viime sunnuntaina olimme Venetsiassa jokavuotisten karnevaalien yhtenä pääpäivänä. Kuvattua tuli sen verran paljon, että päätin jakaa kuvamateriaalin kahteen postaukseen. Tämän päivän ”asupostauksen” lisäksi tulossa ensi viikolla kuvia karnevaalitunnelmasta. Viime aikoina on taas toivottu, että alkaisin tehdä asupostauksia, jossa merkitsen, minkä merkkiset vaatteet päälläni ovat. Tein ennen tosiaan useammin asupostauksia, mutta tyylini on ehkä muuttunut yksinkertaisemmaksi/käytän yllättävän paljon samoja vaatekappaleita. En siis tiedä, saisinko edes erilaisia asuja kovin paljon useammin kuvattua. Mutta tässä kuitenkin yksi tyypillinen asu päälläni. Uusimpana hankintana on tuo Little Liffnerin Tiny Box -laukku. Olin ihastellut näitä jo aikaisemmin kuvissa ja kun tammikuussa kävin Helsingissä Urban A:ssa ja näin tämän kyseisen laukun puoleen hintaan, ei ostopäätöstä tarvinnut kauaa miettiä. :) Nämä ovat muuten ensimmäiset asukuvat, jotka on otettu laajakulmazoomillani (postaus objektiivista täällä). Mielestäni henkilökuvaukseen laajakulmalinssi on aina hankala, ja puhumattakaan näin laajakulmalinssistä. En kuitenkaan jaksanut raahata Venetsiaan kuin yhden objektiivin mukanani. Ihan käyttökelpoiset näistä tuli, mutta piti kyllä vähän venkslata ja harjoitella. :)

Rentoa sunnuntaita kaikille! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *