Joogaa & vegaaniruokaa – Roots Helsinki

    

Tänään halusin vinkata teille yhdestä Helsingin lempipaikastani, Roots Helsingistä. Kuten monet teistä tietävät, rakastan kahviloita ja usein työskentelen mieluiten kahviloissa. Rakastan myös hyvää vegaaniruokaa, jossa raaka-aineet ovat laadukkaita, tuoreita ja terveellisiä. Ja rakastan joogaa. Tässä paikassa yhdistyvät nämä kaikki kolme, voiko olla parempaa?!

Rootsista tuli uusi ”olohuoneeni” tammikuussa ja uskon, että moni teistä fiilistelee samoja juttuja kuin minä: kotoista tunnelmaa, joogaa, raakakakkuja ja sydämellisiä ihmisiä. Maanläheisessä, mutta trendikkäässä kahvilaympäristössä viihtyy vähän liiankin hyvin… Kannattaa kokeilla lounasta tai aamupalaa sekä Greenstreetin raakakakkuja ainakin, mikäli täällä vierailette! Tutustuin myös omistaja Johannes Laineeseen sekä joogapuolen perustajaan Emiliaan. Niin mukavia kumpikin, että tuntuu kuin olisin saanut uusia ystäviä heistä. Arvostan Johannesta ja Emiliaa myös yrittäjinä paljon, sillä Roots Helsingissä on arvot kohdillaan. Maanantaiaamun Julian pitämä Vinyasa Flow -tunti oli myös suosittelemisen arvoinen! ♥ Vaasankatu 14, ma-pe 8-21, la-su 10-18.

Olisi muuten kiva kuulla, jos teillä on joku lempparijoogastudio Helsingissä? Haluan testata mahdollisimman monia ja olen tulossa pian taas Helsinkiin. :)

Leave a comment

8 kommenttia

 • Marianne

  Roots on alkanut kiinnostaa, testaan kyllä joku viikonloppu keväällä, kun pääsen käymään Helsingissä!

  Itsellä ei paljookaan ole kokemusta pääkaupunkiseudun joogatarjonnasta, mutta ainakin Altaan joogatunti + sauna ja talviuinti on tosi kiva konsepti :)

  • Vilma Peltonen

   Kiitos Marianne, kun kommentoit!<3 Hitsi mä en ole vieläkään käynyt Allas sea poolissa, mutta pitää kyllä joku kerta käydä kokeilemassa!

 • Katju Helminen

  Hima & Sali on myös kiva paikka, mutta ehkä olet jo käynytkin.

  • Vilma Peltonen

   Totta! :) Kolmella erilaisella tunnilla olen siellä tainnut käydä ja olen kyllä tykännyt kaikista. Kiitus Katju, kun kommentoit!

 • Heli

  Suosittelen Etu-Töölön Shala Helsinkiä, Museokatu 17. Ihana paikka ja ihania ihmisiä!

  • Vilma Peltonen

   Hei olenkin kävellyt tästä monesti ohi ja ajatellut, että vaikuttaa ihanalta. Kiva kuulla kokemuksia paikasta! :) Kiitos Heli, kun kommentoit!

 • paula

  asana helsinki, muutaman viikon vasta auki ollut paikka kaikukadulla mut tosi fresh :)

 • Moi! Roots kuulostaa täydelliseltä paikalta! Harmi, että itse olen totaalisesti missannut heidän joogapuolensa.

  Kalliossa Kolmannella linjalla sijaitsee Pranama, joka on ”maksa mitä pystyt” -joogastudio. Heidän opettajat ovat ihan supermukavia ja osaavia tyyppejä. :) Aikataulu löytyy vain Facebookista, eikä tunteja tarvitse varailla etukäteen. Muutin juuri Suomesta pois, ja itselläni tulee Pranamaa ehdottomasti ikävä!