Aamujoogani videolla

01.02.2018 / ,

Laitoin yksi aamu videon päälle aamujoogani ajaksi ja editoin sen teille tähän. Harjoitukseen meni 10 minuuttia, eli videota on nopeutettu reippaasti, jotta sain sen alle 2 minuutin pätkäksi. Todellisuudessa siis hengitän kyllä rauhassa jokaisessa liikkeessä, vaikka videolla se ei siltä näytä. Tykkään tehdä usein itsenäistä joogaa tällä lailla virtaavana flowna. En koskaan suunnittele tai mieti aamujoogarutiinia, kuten en videollakaan. Teen vain liikkeitä, joita kehoni tuntuu kaipaavan: aamuisin aika lempeitä liikkeitä ja aloitan melkein aina aamujoogani alhaalta lattialta ja nousen ylös päin. Joogavyöllä avustettu liike selinmakuulla on lempparini ja se kuuluu melkeinpä jokaiseen aamujoogaani. Jalan takaosa on itselläni kankeinta aluetta muutenkin, mutta varsinkin aamuisin. Tämä liike ei kuitenkaan ole ollenkaan tuskainen, vaan kiva, kun saa maata selällä passiivisessa venytyksessä – helppo siirtyä sängystä matolle, kun tietää, että saa jatkaa makaamista. :D

Asu / Adidas
Kuvauspaikka / Roots Helsinki

Leave a comment

8 kommenttia

 • Elin

  Moikka, oliko sulla mitään vinkkejä Sardiniaan? Muistelin että joskus muutama vuosi sitten kyselit vinkkejä sinne päin niin mietin mitä paikkoja silloin harkitsit Sardiniassa 😊 sun maku matkojen suhteen tuntuu olevan niin yks yhteen omani kanssa.

  • Vilma Peltonen

   Moikka Elin, hyvä muisti sulla! Kiva, kun kommentoit! :) Me päädyttiinkin silloin lähtemään Taorminaan, Sisiliaan. En oikein muista, mitä harkittiin Sardiiniassa (paitsi, että oltaisiin vuokrattu auto ja käyty useammassa paikassa). En ole vielä koskaan käynyt Sardiniassa, joten en kyllä valitettavasti osaa oikein vinkata sinne mitään. :/ Mutta superihanaa matkaa, jos olet sinne suuntaamassa! <3

 • Ihana video, tykkään näistä tosi paljon! Olisi tosi kiva joskus saada tämmöinen video ihan normaalinopeudella, niin että ohjeistaisit samalla ja voisi tehdä sun kanssa ”yhdessä”. Tekisitkö joskus? <3

  Ihanaa loppuvikkoa ja viikonlopun odottelua sulle Vilma :)

  • Vilma Peltonen

   Kiitos Emma ihanasta kommentista! :) <3 Teen viimeistään, kun olen valmistunut joogaopettajaksi! Mutta harkitsen, ehkä voisin tehdä jo nyt... :)

 • Laura

  Superihana video! Kiitos! :) Paljon oli samaa, mitä itsekin teen aamuisin, mutta tuli myös pari ”tuotapa en ole aikoihin tehnytkään” :)

  Osaatko suositella hyviä joogamattoja? Alkaisi nimittäin olla aika hankkia uusi..

  • Vilma Peltonen

   Kiitos paljon Laura, kiva kuulla! <3 :)

   Mä tykkään Adidaksen ja Mandukan matoista. :)

  • Olen käyttänyt vuosia Jade Yogan mattoa ja rakastan sitä niin! Kädet ei ole ikinä liukuneet, pinta on mukava ja matto kivan paksu. Ainut ikävämpi asia on sen paino, mutta en kyllä vaihtaisi toiseen.

 • Marie

  Moi Vilma! Kiitos tosi ihanasta, inspiroivasta ja niin sisällöltään kuin ulkoasultaan laadukkaasta blogista <3 Oon ollut lukijana kauan, mutta tää aamujoogavideo sai kirjoittamaan ihka ekan kommentin – oon jo usean vuoden ajan tehnyt aina aamuisin noin 10 min avaavan joogasarjan ja kaivannut siihen taas jonkun aikaa jotain uutta. Sain tästä tosi paljon inspiraatiota ja otan aivan varmasti joitain liikkeitä mukaan omiin aamuihini! Siispä kiitos vielä ja ihanaa kevättalvea Italiaan :)