Mielessä juuri nyt…

14.12.2017 / ,

Tässä kuvassa Holboxin ranta ei ole ihan niin kuvauksellinen kuin, mitä mainoksissa näkee… :D Törmäsimme suomalaiseen pariskuntaan joka oli tullut saarelle vasta ja he ihmettelivät, miten ruma ranta olikaan verrattuna odotuksiin. Jep, vaikka viimeisenä päivänä tarkeni taas kolmen päivän jälkeen bikineissä, jäi myrskyn seurauksena tiet ja varsinkin rannat aika karun näköiseksi. Onneksi ehdimme nähdä Holboxin saapumispäivänä parhaimmillaan – siitä tulossa vielä kuvia! :)

Olen kuvannut lintuja enemmän tällä reissulla kuin aikaisemmin elämäni aikana yhteensä.

Lupailin, että blogini siirtyy jooga painottesemmaksi ja tämä sai yllätyksekseni pelkkiä positiivisia ja kannustavia kommentteja ja viestejä aikaan. Aion tämän ehdottomasti tehdä, mutta tammikuusta eteenpäin. Nyt joulukuu menee vielä reissu- ja joulujutuissa, lopuissa Q&A -kysymysten vastauksissa sekä kuluneen vuoden muisteluissa. Joulukuu on perinteistesti aika hiljaista aikaa blogeissa, niin valmistelen sitten tammikuulle näitä jooga- ja hyvinvointijuttuja. :)

Holbox-jätti vähän ristiriitaiset fiilikset, mutta loppujen lopuksi en muuttaisi mitään reissussamme. En Holboxin huonoja säitä, en sitä ettemme koskaan ehtineet (tai jaksaneet) Maya-raunioille asti…en vain muuttaisi mitään. Tämä reissu on ollut täydellinen näin ja olen ihan älyttömän kiitollinen, että matka ylitti vielä odotuksetkin.

Lähdemme tänään iltalennolla takaisin Italiaan ja olemme huomenna perillä. Kolme kokonaista päivää Italiassa ja sitten Suomeen reiluksi kuukaudeksi, jee!

Vähän kyllä tuntuu, että olisiko sitä pitänyt tankata vielä lisää aurinkoa itseensä, kun tulee tammikuuksi Helsinkiin. Pimeyttä, loskaa ja kylmää kai odotettavissa? :D Olen onnistunut viime vuosina aika hyvin skippaamaan Suomen talvia, joten en edes muista, millaista pimeys pidemmän päälle on? Vai onko tammikuussa enää niin pimeää?! Ehkä lunta sen sijaan? Jännää!

Vaikka olenkin innoissani joulusta sekä tammikuusta Suomessa ja sen takia on myös kiva lähteä, on olo samalla tosi haikea. En tavallaan haluaisi lähteä Meksikosta ollenkaan. Kulunut kuukausi on ollut niin onnellista ja hyvää aikaa, ettei kertaakaan ole tuntunut siltä, että ”nyt riittää”. Onneksi on saanut jakaa tämän kaiken poikaystävän kanssa, niin voidaan yhdessä muistella reissua. Rakkaiden muistojenkin takia kannattaa pelkästään matkustaa ja seikkailla. ♥

Leave a comment

5 kommenttia

 • Karolina

  Hei, olisi mukava kuulla, miksi Holbox jätti ristiriitaiset fiilikset? Johtuiko vain huonostä säästä vai myös jostain muusta? Olen itse matkustamassa pian saarelle ensimmäistä kertaa, joten kaikki vinkit kiinnostavat. :)

 • Sara

  Moikka! Ihana lukea näitä sun postauksia Meksikosta. Voisitko mahdollisesti kertoa enemmän siitä, miten etätyöskentely onnistui Meksikossa? Miten nettiyhteydet toimivat, teittekö enemmänkin töitä hotellilta vai löytyykö sieltä etätyöskentelypisteitä tms. ? Meillä oli suunnitelmissa etätyöt Balilta ensi helmikuussa mutta Mt Agungin tupruttelu hieman mietityttää, joten täytyy miettiä muita vaihtoehtoja. :) Kiitos jo etukäteen!

  • Vilma Peltonen

   Kiitos Sara! :) <3 Ihan hyvin onnistui, periaatteessa Meksiko on paljon modernimpi kuin Bali ja voi odottaa että melkein joka kahvilassa on nettiyhteys. :) Jossain uudemmissa hotelleissa oli superhyvä netti,joissain taas ei meinannut toimia ollenkaan (ekoresort, Holbox-saaren hotelli). Yleisesti esimerkiksi Tulumin rannan lähettyvillä nettiyhteydet olivat huonot tasokkaasta hotellista huolimatta, keskustassa taas todella hyvät.

   Jos Meksikoon menee, kannattaa etsiä heti Telecel-liike, josta voi ostaa nettiyhteyden puhelimeen. 1,5GB maksoi 200 Meksikon pesoa, eli reilu 10 euroa. Me käytimme paljon puhelimen nettiä, siirtämällä sitä tietokoneeseen hotspotin kautta. :) Itse tein niin, että kirjoitin tekstit aina wordiin valmiiksi, käsittelin kuvat ja sitten menin, jonnekin jossa oli hyvä netti lataamaan kuvat. Ainoastaan pari kertaa kuun aikana kirosin huonoa nettiä, toisella kertaa Holbox-saarella, kun en missään onnistunut saamaan niin nopeaa nettiä, että olisin saanut ladattua raskaat wetransferilla lähetetyt tiedostot ja toisen kerran juuri Tulumin rannalla, jossa netit pätki päivisin totaalisesti ja minun piti saada yhteistyöpostaus julkaistua. :) Kaiken kaikkiaan töiden teko onnistui hyvin.

 • Maija

  Vähän pinnallisempi kysymys, tykästyin noihin kuvissa näkyviin tumman turkooseihin bikiniyläosiiin, mistä mahtavat olla?