Kuukaudeksi Meksikoon

13.11.2017 /

swimsuit / Victoria Secret
shorts / H&M
sunnies / Tiffany & Co.

Ajastin tämän postauksen, koska olen jo matkalla Meksikoon. Koko reissu tai etenkin sen kohdemaa tuli taas niin puskista ja nopeasti, että aikamoisella sykkeellä ollaan tähän nyt viikko valmistauduttu ja yritetty etsiä hotelleja ja selvittää mahdollisimman paljon kaikkea. Abivuonna luokiossa valitsin maantiedon 4.kurssilla juuri Meksikon aluetutkimuksen kohteekseni ja joku Meksikossa on aina kiehtonut minua erityistesti. Olen nyt niin innoissani, kun pääsen sinne ensimmäistä kertaa, enkä malta odottaa esimerkiksi meksikolaista ruokaa! Tarkoitus on kiertää Jukatania, ja varmasti ainakin osaksi aikaa vuokraamme auton. Paljon hehkutettu Tulum on aluksi suuntana. Onko siellä Meksikossa käyneitä? Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan! :)

Leave a comment

11 kommenttia

 • Ei ole vinkkejä mutta täällä on yksi utelias lukija joka odottaa innolla Meksiko-postauksia! Ihanaa matkaa. xx :)

  http://www.tyhjaajatus.com

 • Tiinatuulia

  Eikä, upeaa! ❤️ Meksiko on myös yksi oman haaveistani kärkikolmikosta- innolla jään siis minäkin kuuntelemaan vinkkejä ja odottamaan ihania kuvia inspiraatioksi ja helpotukseksi matkakuumeeseen ☺️

 • Ulrika

  Oi ihanaa! Tulumin lisäksi kannattaa suunnata Isla Holboxille :) Feliz viaje!

 • Essi

  Moikka Vilma! Huikeeta että tulet meksikoon! Täällä yksi Mexico Citystä asuva lukija :) Tulum on tosi ihana, samoin suosittelisin Meridaa, Isla Mujeresia ja Holboxia Yucatanin suunnalla! Meksiko on täynnä mitä ihmeellisempiä paikkoja, mutta välimatkat ovat myöskin aika pitkiä. Toivottavasti ehtisit Oaxacan ja Chiapasin aluelle myöskin, ne on m a h t a v i a.

 • Katju Helminen

  Ihana paikka. Jukatanilla suosittelen ehdottomasti myös Meridaa ja Uxmalia.

 • Tulum kyllä on aivan upea paikka, hirmuisesti löytyy vegaaniravintoloita terveellisillä herkuilla ja runsaasti joogatunteja mistä valita! Playa del carmen on hirmuinen turistikohde mutta kyllä siellä muutaman päivän viettää! Cozumel vaikuttaa paikalta josta saattaisit tykätä, suosittelen ehdottomasti suklaamuseossa käyntiä jossa saa itse tehdä suklaata ja siellä kerrotaan kaakaopavun hyödyistä sekä historiasta. Chocolates Kaokao Factory tour on missä itse kävin ja yksi reissuni kohokohdista! Toinen juttu mitä suosittelen on Merida. Se on upea, tosin hieman eurooppalaistunut, kaupunki ja sen lähellä on ihania suojelualueita. Kannattaa kans suunnata Leon/Queretaro/SMA alueille hieman pohjoisempaan. Ihania ihmisiä, kaunista maisemaa ja upeita kaupunkeja! Vitsit Meksiko on kyllä lemppari matkustuspaikkani, toivottavasti teillä on upea reissu!

 • Outi

  Oih! Ihanaa reissua! Suosittelen myös tutustumaan/käymään Cenoteissa. Kristallin kirkkaita turkooseja pohjavesionkaloita, joissa voi uida ja meloa. Näitä Cenoteja on satoja Jukatanin niemimaalla.

 • Nauttikaa <3 <3 Kuvia odotellessa 8)

 • Vilken jätte fin baddräkt. Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

 • Kira

  Nomade Tulum, ihana hotelli. Vaikka ette asuisikaan siellä, niin menkää ihmeessä syömään heidän rannalla olevaan kalaravintolaan. Heidän toinen ravintola on vege. Hyvä meininki iltaisin <3. Hartwood tulum, ihanaa simppeliä, avotulella valmistettua ruokaa. Menkää ajoissa laittamaan nimet listaan, illalla ei ole mitään mahista saada pöytää.

  • Vilma Peltonen

   Kiitos kaikille ihanista kommenteista ja vinkeistä!! Olette parhaita!! <3 xxx