Mukavuutta tyylillä – Pierre Robert

30.10.2017 / ,

*yhteistyössä Pierre Robert

Rakastan ulkoilua ympäri vuoden – joko puhdasta treenaamista ulkona tai ihan vain luonnossa liikkumista. Toisaalta myös oleskelen täällä Italiassa muutenkin paljon patiollamme, sillä kannan usein työt ulos. Raikas ilma virkistää, tekee hyvää iholle, mielelle ja vastustuskyvylle. Olen kuitenkin varsinainen vilukissa ollut aina. Lapsena ja nuorempana olimme joka vuosi laskettelemassa ja lautailemassa talvella, yleensä Rukalla. Silloin sain joka toinen lasku mennä tazza-kaakaolle Ski Bistroon tai vastaavaan. Olisipa minulla silloin ollut merinovillaiset lämpökerrastot! Nyt olen pari päivää oleskellut aamusta iltaan Pierre Robertilta saamissani villatreenivaatteissa. Vaikea kuvitella, että on olemassa vaatteita, jotka ovat mukavampia päällä.

Onko Pierre Robert -merkki teille tuttu? :) Itse en vielä puoli vuotta sitten ollut kuullutkaan Pierre Robertista, mutta heti kun kuulin, ihastuin ajatukseen ja brändin ilmeeseen. Itselleni juuri vaatteiden mukavuus ja käytännöllisyys ovat kaiken a ja o. Haluan kuitenkin näyttää tyylikkäältäkin… Usein kävelen esimerkiksi ravintolaan lounaalle tai menen treenin jälkeen kauppaan/kaupungille. Haluan, että vaatteeni soveltuvat aktiiviseen elmään tinkimättä huolitellusta lookista.

Pierre Robertin pohjimmainen ajatus on juuri se, että vaatteiden tulisi sekä tuntua, että näyttää hyvältä päällä. Tässä vaatteet ovat onnistuneita, sillä kyseessä todella on lämpökerrasto, joka saa olon mukavaksi after ski -bileistä kotijoogaan. Tykkään merkin minimalistisesta tyylistä, sillä suosin yksinkertaisia vaatekappaleita, joita on helppo yhdistellä ja kerrospukea. Nämä ovat ensimmäiset näkemäni villatreenivaatteet, jotka menevät täysin vapaa-ajankin asusta. Vastuullisuus on myös tärkeä arvo Pierre Robertille, mikä tietysti on tärkeää ja ihana lisäetu.

 

Pierre Robert on rantautunut Suomeen pikkuhiljaa ja mallistot löytyvät sekä miehille, naisille, että lapsille. Tänä syksynä merkki lanseerasi Suomeen Ruotsissa ja Norjassa hyvin suosituksi tulleen treenivaatemalliston, josta ylläni on näissä kuvissa paidat, sukat ja tuubihuivi. Keväällä tulee lisää alusvaatteita myyntiin.

Näissä käytetty merinovilla on yksi omista lempimateriaaleistani, siinä on jotain ylellistä. Pierre Robertin treenivaateet/lämpökerrastot ovat hyvin pehmeät ja joustavat iholla. Ei tule kylmä, mutta vaatteet hengittävät, niin etteivät ne hiostakaan. Olen varma, että Pierre Robertin sukat ovat itselläni tämän syksyn ja talven hitti. Yleensä kuljen villasukissa tähän aikaan vuodesta 24/7, mutta ne valuvat, eivät mahdu kenkiin jne… Nämä merinovillasta tehdyt sukat ajavat saman asian, mutta ovat käytännöllisemmät. ♥

Vinkkinä, että näitä vaatteita saa verkkokaupasta (pierrerobert.fi) sekä hyvin varustelluista vähittäistavarakaupoista kuten Tokmannista ja Citymarketeista. Vaatteiden hinnat yllättivät meikäläisen myös positiivisesti, joten kannattaa ehdottomasti tutustua merkkiin/mallistoon, jos on tarvetta vastaaville vaatteille! :)

Merinovillaiset paidat (väreinä ”charcoal” sekä ”pink berry”) tuubihuivi sekä sukat / Pierre Robert
Lisäksi mallistosta löytyy alusvaatteita, pitkikset sekä muita asusteita.

ps. Koodilla VILMA20 saatte verkkokaupassa -20% alennuksen (koskee koko mallistoa). :)
Koodi on voimassa 30.10 -12.11 ja edun saatte syöttämällä koodin ostoskoriin tilauksen yhteydessä.

 

Pääsette verkkokauppaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Tallenna

Leave a comment

12 kommenttia

 • Emmi

  Et tiedäkään, miten hyvä uutinen tämä on! Pierre Robertin alusvaatteita sai joskus aikoinaan Suomesta ja käytin silloin melkeinpä yksinomaan niitä kun olivat niin mukavat päällä. Harmittelin silloin kovasti kun yhdessä vaiheessa katosivat kaupoista. Mutta ihanaa, että tulevat nyt takaisin! Täytyy tutustua myös noihin merinovillaisiin kerrastoihin ja kotivaatteisiin. Osaatko sanoa sopivatko ne myös herkemmälle iholle? Käyttäisin niin mielelläni muutenkin enemmän villavaatteita, mutta ne kutittavat minulla usein iholla…

  • Vilma Peltonen

   Voi ei, en tiedä mihin kommenttini /vastaukseni on kadonnut, ehkä se ei ikinä lähtenytkään. Muistan vastanneeni sinulle mm. että mielestäni tuotteet sopivat hyvin herkällekin iholle, eivätkä kutita ollenkaan. :) Kiitos Emmi kun kommentoit <3

 • Taija

  Täytyypä tutustua tarkemmin, merinovillaa on niin kehuttu ja samanlainen vilukissa olen itsekin. Mitä arvioisit kutittaako materiaali herkästi?

  Samalla kysyisin onko sulla antaa suosituksia Pohjois-Italian laskettelukeskuksista? Hakusessa jokin talvilomakohde joka ei kuitenkaan olisi superruuhkainen biletyskohde, mutta kuitenkin niin että rinteitä on riittävästi..

  • Vilma Peltonen

   Kiitos Taija, kun kommentoit! <3 Itseäni materiaali ei kutita ollenkaan. :) Nämä eivät ole 100% villaa, joten voi johtua siitäkin, mutta vaatteet ovat kyllä kaikin puolin kivan tuntuisia iholla! :) Valitettavasti minulle ei ole tänne oikein laskettelukeskussuosituksia, koska en ole käynyt Italiassa laskettelemassa ollenkaan (tai muutenkaan kauheasti kuullut/perehtynyt asiaan). Mutta siskoni kavereineen oli viime talvena Pohjois-Italian Breuil-Cerviniassa ja he tykkäsivät kovasti. :) Siitä pääsi laskemaan myös Sveitsin puolelle.

   • Taija

    Kiitos vastauksesta! Just tällaista vinkkiä kaipasin, mistä joku on tykännyt, niin tietää mistä aloittaa vaihtoehtojen selvitystyön :)

 • Mindi

  Hei Vilma! Ihana nimi muuten sinulla :) Teitkö ikinä postausta valokuvauksesta ja säädöistä/objektiiveista rekvisiitasta ja behind the scene tyylistä postausta? Jossa olisi sitte kuva/kuvia ja tiedot mitä käytit? Muistelen, että joskus oli siitä puhe blogissa. Sellainen video olisi myös ihana, jossa näytät miten muokkaat kuvia. Saisi inspiraatiota. Mukavaa päivää sinulle ja kiitos hienosta blogista. :)

 • VV

  Moikka! Mitähän tuo vastuullisuus heidän kohdallaan tarkoittaa? Onko villa mulesing-vapaata? Uudet merinokerrastot on haussa, mutten missään nimessä haluaisin ostaa mulesing-merinoa… Kiitos! :)