Vahvempi, kauniimpi, elinvoimaisempi

04.10.2017 / ,

*yhteistyössä VICHY

Otsikon adjektiivit voisivat kuvata sitä, millainen haluaisin olla ihmisenä ylipäätään, mutta nyt puhun ihosta… Ihooni minulla on viha-rakkaussuhde. Välillä se aiheuttaa päänvaivaa ja kiroan sen vaikeutta: sekaiho ei todellakaan ole aina selkein hoidettava! Tuntuu, että iho on samaan aikaan rasvainen ja kuiva, kiristyvä ja rypistyvä, herkkä ja paksu. Oman haasteen tuo runsas lentomatkustaminen, joka kuivattaa ihoa, mutta lisäksi tuntuu, että nousen koneesta aina naama kiiltävänä ja näppy tai kaksi enemmän naamallani. Matkustamisen lisäksi stressi näkyy ihollani, paitsi siksi, että juon usein vähemmän vettä ja syön vähemmän antioksidantteja ja vitamiineja (koska ajatukseni ovat muualla), mutta ihan myös siksi, että stressi vaikuttaa hormoneihin ja hormonit ihoon. Ihosta tulee samea, epätasaisen värinen  ja ihohuokoset laajentuvat. Kolmas suuri haasteeni päivittäisessä elämässäni on ilmanlaatu ja raikkaan ilman puute. Tässäkin tätä kirjoittaessa tuuletin puhaltaa lämmintä ilmaa huoneeseen ja oikein tunnen, kuinka iho kaipaa kosteutusta. Näin kolmenkympin lähestyessä olen alkanut huomata myös ikääntymisen merkkejä.

Silti tietysti rakastan ihoani. Niin paljon, että haluan tehdä kaiken voitavani sen suojaamiseksi. Iho on tärkeä tekijä paitsi kauneuden ja itsevarmuuden takia, mutta ennen kaikkea myös elimistön suojaamisen ja hyvinvoinnin kannalta.

Muistatte ehkä postaukseni aamurutiineistani osana Vichyn #WinTheDay -kampanjaa. Yksi kahdeksasta minulle tärkeästä kohdasta oli kasvojen puhdistus ja ihonhoito. Olen luottanut Vichyyn jo pitkään ja tuon postauksen videollakin näkyi, että osa tätä rituaaliani on Vichyn alkusyksystä lanseeraama Minéral 89 -tiiviste. Jo parin kuukauden ajan olen levittänyt tuotetta puhdistetuille kasvoilleni joka aamu ennen muuta päivävoidetta/meikkiä ja voin sanoa, että tuote on todella ainutlaatuinen. En ole törmännyt aikaisemmin vastaavaan!

Minéral 89 -tuote tuntuu oikeasti suojaavan ihoa kaikelta, mitä vastaan se päivän aikana joutuu taistella. Vichy-laboratorioiden ihonhoidon tutkimuksen mukaan sisäisten tekijöiden lisäksi myös mukana ovat ulkoiset vaikutukset UV-säteistä, saasteisiin ja stressiin, väsymyksestä epäsäännölliseen ruokavalioon jne.. Haittavaikutukset voivat näkyä juuri ihon suojamuurin heikentymisenä, mikä konkreettisesti ilmenee iholla sameutena, karheutena, epätasaisuutena ja täyteläisyyden puutteena. Olenkin iloinen, että tämän yhetistyön myötä löysin tämän mahtavan tuotteen, jolla voi vahvistaa ihoa. Minulle tuo mielenrauhaa käyttää tuotetta, jonka päätehtävä on suojata ihoa, meidän suurinta elintämme. Ja pakko sanoa, että ihoni voi juuri nyt todella hyvin!

Minéral 89 -tuote antaa siis tarpeellista päivittäistä vahvistusta iholle, mutta lisäksi se kosteuttaa hyvin ja toimii mielestäni ikään kuin pohjustusvoiteena meikin alla. Tuote imeytyy samantien, eikä jätä ihoa ollenkaan rasvaiseksi. Iho tuntuu heti levityksen jälkeen kiinteämmältä ja pehmeämmältä. Yllättävää on minimalistinen koostumus, sillä tuote sisältää vain 11 ainesosaa. Yleensä yksinkertaisuus on kuitenkin paras tie kauneuteen, mikäli minulta kysytään. Pääosassa ovat Vichy termal spa -lähdevesi (89%), joka sisältää 15 mineraalia. Tällä on todeistettuja vahvistavia ja antioksidanttisia vaikutuksia ihoon. Tämä myös tasapainoittaa ihon pH-tasapainoa, mikä auttaa suojaamaan ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Toinen merkittävä ainesosa on hyalurinihappo, joka on yksi ihon luonnollisista kosteudensitojista. Sen avulla voidaan merkittävästi vaikuttaa ihon kosteustasapainoon.

TÄSSÄ VIELÄ LYHYESTI MITÄ MINÉRAL 89 LUPAA TEHDÄ:
♥ Se vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria
♥ Kosteuttaa ihoa (24 tuntia)
♥ Pehmentää ihoa
♥ Edesauttaa ihon luonnollista täyteläisyyttä
♥ Antaa iholle raikkaan hehkun
♥ Suojaa ihoa ja estää saastehiukkasten tarttumista iholle.

 

Sen verran vielä, että kuten varmasti tiedätte Vichy on apteekkisarja, eli tuotteita saa kaikista apteekeista. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille. :)


KIINNOSTAISIKO SINUA KOKEILLA TUOTETTA?

TÄMÄN LINKIN kautta voit tilata ilmaisen Minéral89-päivävoidenäytteen kotiisi helposti.
Toivottavasti tykkäätte yhtä paljon kuin minä! :)

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *