Viikonloppu Milanossa

01.10.2017 / ,

Pikaiset terkut Milanosta! Nämä kuvat otimme Eevskun kanssa eilen illalla, kun kävelimme hotelliltamme Duomon aukiolle… Tästä katedraalin edustalta on niin paljon muistoja! Aina jalkapallon MM-kisojen seuraamiselta screeniltä, Andrea Bocelin esiintymiseen sekä portailla teoreettisen filosofian pääsykokeisiin pänttäämisestä, Duomon katolla nautittuun piknikkiin. Superkivaa olla taas Italiassa ja pitkästä aikaa Milanossa!  ♥

Kuten instan puolelta on voinut huomata, lähdin eilen aamulla tänne työmatkalle pitkäaikaisimman yhteistyökumppanini Adidaksen kutsumana. Tänään sunnuntaina on luvassa Wanderlust-festivaali, tai tarkemmin sanottuna Euroopassa kiertävä Wanderlust108 –kiertue. Adidas on tapahtuman pääsponsori, ja kanssani täällä on tosiaan toinen Adidas ambassador Eevsku. Tosi kivaa, että saan kokea tämän juuri Eevskun kanssa. Niin inspiroivaa ja ihanaa seuraa -ja vihdoin pääsen konsultoimaan häntä käytännössä käsilläseisonta harjoittelusta! ;)

Tapahtumasta lisää myöhemmin, mutta sen verran, että kyseinen festivaali on toiminut yhtenä esikuvana rakastamalleni Magnesia festivaaleille, joihin osallistuin elokuussa. Hyvää oloa, meditaatiota, joogaa, terveellistä ravintoa, musiikkia jne. siis luvassa!

Maanantaina matka jatkuu sitten vuorille meidän paikalle, jossa olemme muutaman yön. Mukana myös matkalaukullinen kesävaatteita, jotka pääsen nyt vaihtamaan syys- ja talvivaatteisiin, ennen Serbiaan paluuta. :)

Tätä Italian reissailua voi seurata blogien lisäksi kummankin IG storyn puolelta @vilmape ja @eevsku. Mukavaa sunnuntaita kaikille!

 

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *