Central Park, kirjavinkkejä ja Top of the Rock

10.09.2017 / ,

Sain vihdoin editoitua loput New Yorkin videot. Valmis viimeisten päivien setti oli kuitenkin 15 minuuttia pitkä (lähes lyhytelokuva!), joten päätin jakaa videon vielä kahteen osaan. Tässä olisi nyt torstai videolla ja ensi viikolla tulee vielä viimeinen video. Oli ihana palata hetkeksi näiden muodossa heinäkuiselle perhereissullemme. ♥ :)

Tässä myös aikaisemmat Nycin videot koottuna yhteen.

Leave a comment

8 kommenttia

 • Nää videot on parhaita! Oon niin rakastunut tohon sun mekkoon, se on niin sun näköinen <3

  • Vilma Peltonen

   Kiitos Susanna!! :) <3 Se on kyllä niin oma lempparini! Balilla vähän kirpaisi ostaa se, kun sielä mekko varsinkin tuntui hintavalta, mutta olen ollut niin tyytyväinen että ostin mekon. Varmasti pitkäikäinen suosikki. <3

 • Jaana

  Videoista välittyi kivasti matkailuvinkit New Yorkiin. En ole koskaan käynyt, mutta nyt kyllä pistän toivelistalleni ehdottomasti. Kiitos, kun sain tutustua kauttasi suurkaupungin vilinään ”maalaistyttönä”.

  • Vilma Peltonen

   Tosi kiva kun kommentoit, kiitos paljon Jaana! <3 Sitä toivoinkin, että kaupungin tunnelmaa ja nähtävyyksiä välittyisi videoista. :)

 • tiitu

  Ihana mekko, ihania sisaruksia <3 Näissä NY-videoissa on niin hyvä fiilis, jäin vaa spontaanisti hymyilemään tän katsomisen jälkeen :D

 • Katja

  Ihania videoita ja niissä oli tosi kivat musat! Onko mahdollista saada biisien nimiä tai tietoa mistä taustamusat on napattu? :)