Flow-viikonloppu!

11.08.2017 /

Nyt tulee vähän festaria festarin perään blogissakin, mutta kerrankos sitä vuodessa. :) En edes muista tarkalleen monesko Flow-viikonloppuni tänään tarkalleen alkaa, mutta laskujeni mukaan kahdeksas. Blogissanikin on varmasti jo totuttu muutamien päivien Flow-huumaan elokuussa, koska yleensä olen osallistunut näihin kaupunkifestareille kaikkina kolmena päivänä.

Minulle Flow on ennen kaikkea…

• Ihmisiä ja tunnelmaa. Samaan paikkaan samaan aikaan tuntuu tulevan varmasti yli puolet tuntemistani ihmisestä. No ei ehkä ihan, mutta lähes kaikki Helsingissä asuvat ystäväni, kollegani, kaverin kaverit ja moikkaustutut. Ja tietysti Flow:ssa myös aina tutustuu uusiin tyyppeihin, mikä sekin on mahtavaa! Nyt kun asun ulkomailla koen entistä ihanampana, että näen lyhyessä ajassa niin paljon tuttuja. Ihmiset luovat aina juhlatuulen, mutta Flow tarjoaa siihen ehkä maailman parhaat puitteet…

• Minulla on monia mieleenpainuvia muistoja vuosien varrelta Flowsta, ja aika moni niistä liittyy tanssimiseen tai koskettaviin keikkoihin. Keikoista nyt ehkä eniten odotan Almaa, Lana Del Rey:tä ja Frank Oceania. Mutta veikkaanpa, että parasta on vain eksyä keikoille ja bongata uusia lempiartisteja, kuten yleensäkin. Backyard-alue on ennen ollut lyömätön bile- ja tanssipaikka klubimusiikkeineen, mutta tänä vuonna backyard keskittyy rauhoittumiseen, hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Meditatiivinen dj-musiikki, jooga, raakaruoka, terveelliset herkut ja taide eivät nekään kuulosta kovin pahalta. (Ei todellakaan.) Ja tuo tanssimiseen kaipaamani elektroninen bilemusiikki siirtyy konsepteineen uudelle isommalle Front Yard -alueelle. Innolla odotan myös, millainen on uusi Red Garden, josta luin kuvauksen ”mystiset puutarhajuhlat kohtaavat sähköiset diskobileet”. Kuulostaa mielenkiintoiselle.

• Flow on ruokaparatiisi – myös (tai etenkin) vegaaneille ja kasvissyöjille. Tänä vuonna ajattelin yrittää dokumentoida kaikki maistamani annokset. Tämän vuoden ravintolatarjonnastakin löytyvät Farang, Baba foods ja Sandro ovat kuuluneet suosikkeihini edellisvuosina. Magnesia Festivaalejen perusteella Rootsin pisteeltä saa myös vaikka mitä hyvää ja uutena tekisi mieli testata ainakin Fat Ramen ja Na’am Kitchen.

Tänään etkoilen Goodio Cafen avajaisissa ja huomenna Bik Bokin järkkäämillä etkoilla, joten veikkaampa, että viikonloppu menee aikalailla aamusta iltaan festaritunnelmissa. Olen kuitenkin tänä vuonna Flow:ssa pressipassilla ja kannan mukanani kunnon kameraa ekaa kertaa. Viimeistään maanantaina luvassa siis paljon kuvia ja viikonlopun tunnelmia. Ihanaa viikonloppua kaikille (ja Flowhun tulijat, saa tulla moikkaamaan!) ♥

Tallenna

Tallenna

Leave a comment

2 kommenttia

  • Sofii

    I-ha-ni-a oli noi sun Magnesia -postaukset:) Kun ei itse päässyt täältä pohjoisesta niin ihana lukea fiiliksiä, ihan kun ois päässy melkein mukaan:) Olis kiva kuulla yksityiskohtaisesti mitä linjauksia astangassa korjattiin sulta!! Nimim. Itsekin netissä joogaava.. Myös ravinto-luennosta lukisin mielelläni lisää. Mulla on muuten lonkankoukistajat olleet jo kuukausia ihan jumissa. Jos sulla vinkkejä siihen, niin postaustoive siinä:) Ne on ihan kuin kiveä .. PS. Mua taas ei todellakaan häiritse sun käyttämät silmäniskuhymiöt,päinvastoin :):) Vähän pilkettä silmään! ;)

    • Vilma Peltonen

      Ihana kommentti kiitos Sofii! En oikein osaa selittää kirjoittaen, mitä korjattiin astanga-tunnilla. Sellaisia ihan pieniä juttuja, kuten vähän polven suuntaa ja lantion asentoa. Ruokajuttuja ja hyvinvointijuttua tulossa taas syksyn myötä nyt enemmän. :) Voisin pitkästä aikaa myös tehdä jonkun venyttelypostauksen!