Elokuu ja kuulumisia

01.08.2017 /

dress / Zara
earings / H&M
bracklet / Michael Kors
bag / Furla

Hyvää elokuun ensimmäistä! Täällä ollaan innolla taas työntouhussa ja kalenteri seuraavalle parille viikolle onkin aika hienosti täyteen ahdettu. Vuokraan nimittäin huonetta Helsingin keskustasta elokuun ajan ja olen ympännyt kaikkea mahdollista tälle ajalle. Mukaan mahtuu myös superkivoja tapahtumia: Magnesia Festival vielä tällä viikolla ja Flow ensi viikolla. Muistutuksena, että tästä postauksesta löytyy blogini lukijoille koodi, jolla voi hankkia liput Magnesia hyvinvointi- ja joogafestareille alennettuun hintaan. Vielä ehtii! :)

En muista koska olisin ottanut niin rennosti, kuin parin viimeisen viikon aikana New Yorkissa ja Espanjassa… Ehkä reilut pari vuotta sitten Taorminassa. Eilen illalla, kun istuin lentokoneessa iski hetken lomaltapaluuahdistus tai suru, kun piti taas hyvästellä poikaystävä x-ajaksi (kuukaudeksi?) ja mielessä vilisi lista tehtävistä asioista… Ja myönnetään, että minua jännittää myös vähän se fakta, että vuokraan huonetta minulle ennestään tuntemattomien kodista. Kaikki uusi aina jännittää minua, vaikka tyypit vaikuttavat kerrassaan harvinaisen loistavilta tyypeiltä! Toisaalta olen myös innoissani, että parin vuoden jälkeen minulla on toistaiseksi oma tukikohta Helsingissä ja vielä keskustan tuntumassa lempialueellani. Huone on tilava ja kaunis, ja pääsen tutustumaan inspiroiviin uusiin tyyppeihin tätä kautta, joten eiköhän siitä hyvä tule! :)

Tänään heräsin vielä siskoni ja hänen miehensä luota, kun koira tuli herättämään minut. Eilisillan fiiliksistä huolimatta, heräsin innoissani. Laitoin Flow festareiden soittolistan Spotifystä soimaan ja jo nyt yhdeksään mennessä olen hoitanut kasan maileja, kirjanpitoa ja tehnyt postauksen melkein valmiiksi. Olo on energinen, vaikka nukuinkin vain kuusi tuntia. Pään rentoutuminen on tehnyt tehtävänsä ja nyt olen valmis elokuuhun. Lempikuukauteeni!

Tulossa lähipäivinä blogiin ainakin postaus Sevillasta, New Yorkin videoita, joogajuttuja, kirjavinkkejä, juttua parisuhteesta/ihmissuhteista ja toivepostaukset uusiin ihmisiin tutustumisesta sekä mallintöiden haastavimmista tilanteista! :) Ihanaa elokuuta ystävät! ♥

Leave a comment

4 kommenttia