Espanja kuvina

29.07.2017 /
    

Lähdin tosiaan Espanjaan varsin spontaanisti. Tulin aamulla New Yorkista ja saman päivän aikana piti pakata jo kaikki valmiiksi, koska yöllä kolmelta oli lähtö takaisin kentälle. Olin niin jet lagissa ja pöpperössä, että en todellakaan käyttänyt mitään eforttia pakkaamiseen… Aluksi mietin, että lähden vain käsimatkatavaroilla, mutta viime tingassa päätinkin vaihtaa ruumaan menevään laukkuun, että saan tarpeeksi meikkejä ja kosmetiikkaa, niin ettei tarvitse paikanpäältä ostaa. No yöllä silloin kolmelta tajusin, että minulla ei ole kameran objektiivejani pakattuna – ja ne ovat laukussa kaapissa siinä huoneessa, jossa sisko ja hänen miehensä nukkuvat. En raaskinut mennä yöllä herättämään heitä, joten otin vain pokkarin ja 50mm objektiivin mukaan, jota en muuten enää nykyään käytä oikein ollenkaan. Nämä kuvat on siis niillä otettu.

Eilen vähän harmitti, että heittämällä parhaat objektiivit jäi Suomeen. Vietimme nimittäin iltaa Sevillan keskustassa ja todettiin molemmat poikaystäväni kanssa, että yksi kaikkein kauneimmista (jollei kaikkein kaunein kaupunki) jossa ollaan käyty. No sain onneksi kuvattua huonommista välineistä huolimatta reissusta muistoja. Sevillasta tulossa myös blogiin myöhemmin! Mutta taidanpa jatkossa pitää aina huolen, etten lähde reissuun ilman luottokamerakalustoani. ;)

Leave a comment

5 kommenttia

  • Pipa

    Kuvissa hehkui ihana Espanjan aurinko! :) Minkälainen on sinun luottokamerakalusto? Millä kameralla ja minkälaisella putkella kuvaat yleensä reissussa?

  • Charlotta

    Onpa upeita kuvia:) Tykkään näissä myös siitä, että olet ottanut vähän erilaisia kuvia kuin tavalliset matkareissukuvat. Näitä katsellessa kyllä tulee ikävä uudelle reissulle Espanjaan…

  • Charlotta

    Yritin laittaa kommenttia eilen, mutta julkaisemisen jälkeen ruudulle pamahti joka kerta jokin englanninkielinen roskapostien estohomma ja ”access denied”, jonka kautta olisi pitänyt pyytää erikseen sivustolle pääsyyn lupa sinulta sähköpostin kautta, mutta ainakaan oma koneeni ei kunnolla edes aukaissut tuota lomaketta. En tiedä, onko muilla lukijoillasi eilen ollut samanlaisia ongelmia kommentoimmin kanssa, mutta ainakin omalle koneelleni tuo tuli joka kerta kun kommenttia yritin laittaa.