NEW YORK VIDEO / Päivät 3 & 4

25.07.2017 / , ,

Sain eilen lennolla Espanjaan tehtyä loppuun tämän seuraavan New Yorkin matkavideon, mutta en löytänyt eilen mistään nettiä, joka olisi ollut tarpeeksi tehokas lataamaan kuvia, saati videota nettiin. Nyt olen kyykyssä ostoskeskuksen käytävällä lataamassa videota. ;D Tänään pitää hommata mokkula ja toivoa, että se toimii tarpeeksi! :)

Tässä videolla ovat siis sunnuntai ja maanantai New Yorkin reissultamme… Edellisen videon tapaan kyseessä ei ole mikään superpro video, vaan enemmän ”aitoa ja oikeaa” menoa amatöörin editoimana. Tosin parhaani mukaan lyhyesti ja ytimekkäästi leikattuna! Oli tosi kiva lukea teidän kommentteja edelliseen videopostaukseen, sillä yllätyin positiivisesti teidän vastaanotosta. Vaikutti siltä, että juuri ei niin hiottu materiaali on ihan tervetullutta blogiini! Tulossa siis tämän jälkeen vielä ainakin kaksi New York videota. Yritin puhua enemmän loppupäivinä, sillä tässä videolla vähemmän puhetta. :)

Ensimmäinen video löytyy täältä: New York video / Päivät 1 ja 2

Leave a comment

11 kommenttia

 • Anni

  Hei Vilma! Videot ovat olleet todella kivoja ja hyvällä tapaa aitoja :) Itselläni on myös haaveissa matka New Yorkiin, mutta tällä hetkellä budjetti ei ole kovin suuri. Olen kuullut, että New York on todella kallis kaupunki niin majoituksen kuin elämisenkin kannalta. Mitä mieltä olet? Kannattaako unohtaa reissuhaaveet saman tien, vai onko sinulla vinkkejä edulliseen New Yorkin reissuun? :)

  • Vilma Peltonen

   Kiitos paljon Anni, ihana kuulla! New York on kyllä todella kallis… Mutta oikeilla valinnoilla saa kyllä reissusta kohtuuhintaisen. Esimerkiksi hotellien sijaan kannattaa etsiä muita vaihtoehtoja. Itse olen viime reissut asunut Brooklynissä. Suosittelen esim. airbnb:tä. Lisäksi tippauskulttuuri ja laskuihin lisättävät verot nostavat ravintolaillallisten hintaa sen verran, että ulkona syömisessä voi säästää paljon, jos valitsee paikkoja, jossa maksetaan tiskille, eikä tippiä tarvi. Näissä videoissa tulee olemaan ja on jo paljon edullisempia ruokapaikkoja, koska meitä oli niin iso porukka, että ruuissa mietittiin myös hintaa. Piknik myös aina hyvävaihtoehto, koska esim. whole food marketeissa loistava valikoima take away ruokia. :) Metrokortti viikolle on sen sijaan edullinen, 32e, ja sillä pääsee joka paikkaan, joten kulkeminen ei tule kalliiksi, jos ei käytä takseja. :) Tietyt nähtävyyet ovat suolaisen hintaisia, mutta ilman niitäkin saa reissusta paljon irti. Esim. tämä oli eka reissu Nyciin, kun itse maksoin nähtävyyksistä. :)

   • Anni

    Kiitos Vilma vinkeistä :) Blogisi on niin inspiroiva, että se on ollut suosikkini jo vuosia.

 • Ems

  Ihana video! Pidin vielä enemmän kuin ensimmäisestä, varmaan juuri siksi kun liika höpötys oli pois. Varsinkin New Yorkissa kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kiva kun otat sisaruksiasi mukaan videoon, vaikutatte symppikseltä perheeltä. Tuli tosi hyvä mieli tätä katsoessa.:)

  • Vilma Peltonen

   Kiva kuulla ja samaa mieltä kyllä New Yorkista. ;) Kiitos paljon Ems, kun kommentoit!! :) <3

 • Oona

  Moi! Harvoin jaksan kommentoida mitään vaikka blogiasi aktiivisesti seuraan, mutta vitsi näistä reissuvideoista tulee hyvälle tuulelle! Teidän perhe vaikuttaa niin sympaattiselta! Tykkään paljon enemmän tällasista rennoista videoista, kuin tekemällä tehdyistä. Näistä saa paljon enemmän irti. Jatka samaan malliin ja ihanaa loppureissua ❤️

 • Looks like my favorite NYC corner. Enjoy your travels!

  Greetings from Switzerland //Sofia (…visit my blog http://sofiacm.com for interior and style tips)

 • souphie

  Oi sun pikkuveli on söpö:) Tulee mieleen Hansonin pojat:D Kivalta reissulta näyttää!

  • Vilma Peltonen

   Haha lähtän nämä terkut kyllä hänelle eteenpäin. ;) <3 Kiitos Souphie, kun kommentoit!<3