Tirta Empul temppeli Ubudissa

11.06.2017 /
  

Tässä kuvia yhdestä vierailemisen arvoisesta paikasta Balilla. Ubudissa on valtavasti temppeleitä ja niistä meille suositeltiin tätä Tirta Empul temppeliä. Tirta Empul on tärkeä paikka hindulaisille, koska kuten kuvistakin näkyy he uskovat, että temppelin altaassa peseytyminen ja kylpeminen pyhällä vedellä tuo hyvän omaisuuden ja terveyden. Varasimme kuskin puoleksi päiväksi ja kävimme samalla reissulla kolme toisiaan lähellä olevaa eri nähtävyyttä läpi. Ensin Tegalalangin riisiterassit, sitten tämän ja lopuksi vielä yhden, josta tulossa kuvapostaus piakkoin.

Helle oli näitä kuvia ottaessa kova, mutta niin on tänään täällä Italiassakin, ainakin +34 astetta. Seuraavaksi meillä on ohjelmassa leikkimielinen lentopalloturnaus. Lentopalloa en ole aikoihin pelannut, mutta harrastin sitä koko lapsuuden melkein yläaste ikään asti… Varmaan pitää sen verran kovasti yrittää verestellä taitoja, että hiki lentää muunkin kuin sään puolesta. ;) Mukavaa sunnuntaita teillekin! ♥

Tallenna

Leave a comment

2 kommenttia

 • Niina

  Hei Vilma ja kiitos kauniista ja inspiroivasta blogista ja elämänasenteesi jakamisesta. Arvostan todella paljon tapaasi kuunnella kehoa intuitiivisesti ja elää sen mukaan. Ei varmasti ole helppo tehtävä työssäsi.

  Balipostaukset ovat huippuja. Samoin muutkin matkailupostaukset, joissa lukija salaa pääsee penkkimatkailemaan maisemiin ja tunnelmiin. Vatsanpohjaa ihan kutittaa ajatus siitä, että joskus itsekin pääsisin Balille joogaamaan ja syventymään.

  Postaukset auyrverdasta ja joogasta olisivat toivottuja minun osaltani. Kiinnostaa myös, meditoitko muuten kuin joogaharjoituksen aikana? Toivepostaus olisi myös kirjavinkkejä kokonaisvaltaisesti aiheista, toki mielellään myös englanninkielisiä.

  Kiitos vielä ja ihanaa kesää.

  • Vilma Peltonen

   Kiitos paljon Niina ihanasta kommentista ja hyvistä postaustoiveista! <3 Voisin vastata näihin kysymyksiisi omassa postauksessa. :)